Dzień dobry ferajna, mój się okazuje być bardzo dobrym!
Dokładnie tydzień temu napisałem, że wraz z kolegą zatrzymaliśmy w okolicy Poznania pijanego kierowcę, no - mocno pomogliśmy policji, jadąc za nim 20km eskami i autostradą, łącznie z tym, że śledziliśmy go na różnych zjazdach, gdzie pijak po prostu w ostatnim momencie skręcał w zjazdy, wielokrotnie zwalniał do 70 i przyspiesza do 120-130.
Kilka godzin później Maćki z moderacji usunęli mój wpis z ok 300 plusami tłumacząc, że obraziłem kogoś moim wpisem lub załączonym zdjęciem auta pijaka (sami wiecie jak wygląda ich wpis). To teraz oficjalnie możecie mnie cmoknąć w trąbkę, bo wyrok zapadł.
że obraziłem kogoś moim wpisem lub załączonym zdjęciem auta pijaka (sami wiecie jak wygląda ich wpis)
@Cygan_Wojtus: z tymi idiotami to przecież nie ma sensu dyskutować na argumenty jak trafisz na głupszego z całej ekipy i jeszcze w złym momencie cyklu mesturuacyjnego to już pozamiatane. Mi usunęli zdjęcie jak typ się wpakował pod samo wejście w sklepie bo mu się zakupów do samochodu nosić ¯\(ツ)/¯
@iron_fox2 kurczę, zawsze mi powtarzano, że lepiej być najgłupszym z najlepszych niż najlepszym z najgłupszych.
W moderacji mamy taki przypadek, że każdy ma nadmierny chromosom, a więc jedyne czego można od nich oczekiwać ponad innych to chyba, żeby nie pili z wiadra podczas mycia podłogi:/
Dokładnie tydzień temu napisałem, że wraz z kolegą zatrzymaliśmy w okolicy Poznania pijanego kierowcę, no - mocno pomogliśmy policji, jadąc za nim 20km eskami i autostradą, łącznie z tym, że śledziliśmy go na różnych zjazdach, gdzie pijak po prostu w ostatnim momencie skręcał w zjazdy, wielokrotnie zwalniał do 70 i przyspiesza do 120-130.
Kilka godzin później Maćki z moderacji usunęli mój wpis z ok 300 plusami tłumacząc, że obraziłem kogoś moim wpisem lub załączonym zdjęciem auta pijaka (sami wiecie jak wygląda ich wpis). To teraz oficjalnie możecie mnie cmoknąć w trąbkę, bo wyrok zapadł.
Link do artykułu:
https://informacje.wp.pl/pijany-kierowca-z-piecioma-zakazami-prowadzenia-zatrzymany-na-s11-7213945664129153a
Zdjęcie jak poniżej z zatrzymania przez patrol wspomnianego Peugeota EL0065A:
#policja #alkoholizm #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Cygan_Wojtus: z tymi idiotami to przecież nie ma sensu dyskutować na argumenty jak trafisz na głupszego z całej ekipy i jeszcze w złym momencie cyklu mesturuacyjnego to już pozamiatane. Mi usunęli zdjęcie jak typ się wpakował pod samo wejście w sklepie bo mu się zakupów do samochodu nosić
¯\(ツ)/¯
W moderacji mamy taki przypadek, że każdy ma nadmierny chromosom, a więc jedyne czego można od nich oczekiwać ponad innych to chyba, żeby nie pili z wiadra podczas mycia podłogi:/