Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1155

Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać, by dać przykład innym”.
Czyli: parafia ustawia śmietnik przy grobie, a wierny ma posprzątać po parafii.
Chciałam dziś posprzątać grób przed Świętem Zmarłych. Najpierw musiałam przepchnąć hałdę śmieci.
Link do posta, w którym parafia próbuje zrzucić winę na mnie:
https://www.facebook.com/share/p/14NNNjwzPSw/
Co o tym myślicie? Gdzie zgłosić dalej jeżeli nadal będą stawali okoniem?
#afera #cmentarz #wykop #wykopefekt
źródło: 1000032560
Pobierztrzeba nagłośnić sprawę, media chętnie podejmą taki temat (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
źródło: comment_1599939857IeXstVRTCFBwbIfiM1DLcg
PobierzCóż za idealne wytłumaczenie. Odpisać jednak potrafili:
źródło: 1000032577
PobierzOczywiście klecha pewnie będzie robić problemy jak zwykle, bo większości p0laków będzie taki śmietnik na rękę, ale wiadomo jakbyś komuś na nagrobku takie śmieci postawił to byś miał sprawę jeszcze, dodatkowo kasę za miejsce na
@Negaigoto:Jeszcze zdążyłem przeczytać przy porannej herbatce.
BTW sprawdź czy na nagrobku są plamy np po wylanej stearynie - zniczu. To już jest zniszczenie mienia. Co do ich odpowiedzi, jakoś nie miałem problemu codziennie pojawić się na cmentarzu w ostatnich 2 tyg przed 1 listopada i robić porządki, bo jednak ludzie jak bydło potrafią walić śmieci obok koszy. Jakoś też nie miałem problemu w zostawieniu dużych worków
https://www.facebook.com/100064500534149/posts/pfbid02Tnx3AtFMgWJ8PNnzJ3d83LdV81gtrZR8tehia64mbDUBQHvsvQdHeYeQyxYmspr7l/?app=fbl
Komentarz usunięty przez moderatora
Kolejna sprawa: kosz nie powinien znajdować się tak blisko grobu choćby z uwagi na przepisy pożarowe. Jest ustawiony tak, że jeśli zapalony przy grobie znicz zostanie np. przewrócony przez wiatr, może podpalić walające
@Negaigoto: Oooo po takich słowach śmieci rozsypały by się jednak same, na wszystkie groby w około i inny by posprzątali by sobie dać przykład. Jestem człowiekiem s--------m.