Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +40
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Rozpadł mi się z przyczyn naturalnych hp 840 więc kupiłem sobie sobie maczka Air m4.
Ogólnie to jestem zadowolony bo wszystko śmiga elegancko bateria trzyma aż miło.
Pewnego dnia chciałem jednak doświadczyć 'gejmingu' na tejże maszynie.
Przez steama radośnie zakupiłem overcooked żeby pograć sobie z różową na kanapie.
Podłączyłem pady ps4 bez problemu odpaliłem wszystko.
I okazuje się że nie da się grać na padzie w gry ze steama bo ... nie.
W menu 'big picture' i wszędzie trybi ale żeby w samej grze to nie.
Przeszukałem pokaźną ilość forów i wątków ale niestety nie przyniosło to rezultatu a temat podobno znany od dłuższego czasu.
Czy ktoś może natrafił na rozwiązanie czy pozostaje granie przez SteamLinka (które o dziwo działa bez problemu)?
#mac #macbook #steam
Kupienie laptopa z windowsem. Maki nie są pod gry tworzone.
@wonski: ogolnie pady ps4 sa srednio przez steama wspierane, nawet na windowsie. Z tego co widze, to ludzie pisza ze generalnie wiekszosc gierek im dziala spoko, tylko z overcooked jakies problemy. TO widze ludziom dziala: https://steamcommunity.com/app/728880/discussions/1/1745594817434849087?ctp=8#c2972902451417583447
Ja osobiscie nigdy nie mialem problemu z maczkiem i padami, ale nie probowalem z dwoma czy wiecej.
Kupiliśmy srakbuka i gry nie działajum