Aktywne Wpisy

vieniasn +19
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

Sezon na Mleczaja Rydza w Wielkopolsce, zakończony.
Juz tylko wielkie patelnie pozostały. Młodych brak. Dzisiaj zbiór samych wielkoludów. Plus taki ze mało robaczywych. Niestety mocno zmokly wczoraj więc dzisiaj nie wyglądają efektownie. Wiele miejscówek już pustych.
Widzimy się za rok mleczaje (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
źródło: 15342
PobierzWodnicha czy gąski też już się powoli pchają na powierzchnie
I tak miałem już wyjechać w pierwszej połowie października, ale z różnych powodów urzędowych wyjazd mi się obsunął. Już w sumie spisałem opieńki na straty (bo u mnie wyskakują dosyć późno, nieraz dopiero w listopadzie), już byłem na "ostatnim grzybobraniu przed wyjazdem" - co więcej, już byłem na czterech "ostatnich grzybobraniach przed wyjazdem"
Ponadto coś mi świta, że zbieranie grzybów jest jakoś ograniczone prawnie.
Mowa o Niderlandach, pod samą stolicą niemalże.