Wpis z mikrobloga

Mam nadzieję że jak przyjdzie śmierć to szybko i bezboleśnie. Najgorzej to skończyć jak warzywo i zdychać tygodniami w łóżku.
#przegryw
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matixrr szybka i bezbolesna śmierć to raczej tylko tragiczne
prawie każda naturalna wiąże się z jakimś cierpieniem mniejszym lub większym krótszym lub dłuższym
  • Odpowiedz
@matixrr ja wiem ale śmierć tragiczna typu pociąg cię trafi albo bardzo szybki samochód czy coś to się chyba tragiczna nazywa one są szybkie i pewnie bardzo krótko bolesne
  • Odpowiedz
@matixrr: jakie to jest przykre że młode xhlopaki zamiast się z czegoś cieszyć to chcą umierać, nawet moja babcia jest szczęśliwsza z życia ode mnie , najchętniej bym zdechnac chciał
  • Odpowiedz
szybka i bezbolesna śmierć to raczej tylko tragiczne

prawie każda naturalna wiąże się z jakimś cierpieniem mniejszym lub większym krótszym lub dłuższym

@vieniasn: bylem wczoraj na cmentarzu zapalić znicz i właśnie chowali faceta lat 29, zmarł w łóżku, także jak Bóg da, to będzie szybko
  • Odpowiedz
@Baczny_Obserwator można umrzeć w łóżku od zadławienia śliną ale to nadal nie będzie przyjemna śmierć zawał też chyba boli
takich że umierasz spokojnie przez sen bez cierpienia wcześniej to mało jest
  • Odpowiedz
@vieniasn: ale i to lepsze od leżenia tygodniami, w mojej byłej robocie jednego pracownika żona chorowała na nowotwór kości, jak ją chciał zabrać do domu, żeby tam umarła, to podczas przenoszenia z łóżka na nosze pękła jej miednica, to jest jakaś masakra, już chyba wole zadławienie śliną
  • Odpowiedz
@matixrr: Mój wujek podjechał samochodem do domu, wszedł do domu, usiadł w fotelu, zasnął i tak umarł. Pewnie nawet nie wiedział, że umiera. Czyli można, ale nie wiem jakie są szanse na tego typu śmierć.
  • Odpowiedz