Wpis z mikrobloga

Czy ten cymbał naprawdę ocenia ludzi przez pryzmat posiadania "marki osobistej"?
Już mu kompletnie peron odjechał razem z pociągiem.

Znam dziesiątki bardzo wartościowych osób, które mogłyby być wzorem dla innych - czy to z powodu pieniędzy, sukcesu, podejścia do życia, zaradności, inteligencji, oddania innym, walki o lepszy świat - ŻADNA z tych osób nich nie ma marki osobistej.

Znam też kompletnych kretynów, kłamliwych, manipulujących innymi, w tym nawet rodziną, zapatrzonych w siebie, pazernych na kasę, niepotrafiących wyciągać wniosków, refleksji, ludzi bez krórych ten świat był lepszy - i dziwnym trafem te osoby MAJĄ markę osobistą.

Ciekawe jak to jest powiązane.

#sebcel
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@Konto_tylko_na_chwile: Serio. Uwielbiam doszukiwać się chociaż odrobiny logiki w tym bełkocie. ( ʖ̯)
Nie dopuszczam do myśli że Seba to już poziom Bonzo Tigera. Bonzo miał swój świat, Seba próbuje zainstnieć w tym naszym.
  • Odpowiedz
@betty1234: To po co w ogóle oglądacie i słuchacie tego gościa? Narzekacie na niego a sami mu dajecie atencję i motywację do nowych filmów xD

Oglądacie go bo czujecie się wtedy lepsi i możecie wylać wiadro żółci. Sam nie mam pojęcia kto to,nigdy nic nie widziałem z jego udziałem i mam go w dupie,przez co nie zarobi na mnie grosza.

Polecam to podejście jeśli chodzi o patogównokontent
  • Odpowiedz
To po co w ogóle oglądacie i słuchacie tego gościa? Narzekacie na niego a sami mu dajecie atencję i motywację do nowych filmów xD

Oglądacie go bo czujecie się wtedy lepsi i możecie wylać wiadro żółci. Sam nie mam pojęcia kto to,nigdy nic nie widziałem z jego udziałem i mam go w dupie,przez co nie zarobi na mnie grosza.

Polecam to podejście jeśli chodzi o patogównokontent

@wiechu90: cichaj Martynka, ja
  • Odpowiedz
@betty1234: seba to taka troche sztuczna inteligencja. Rzuca najbardziej pasujące słowa po sobie bez dogłębnej analizy co chce powiedzieć. Akurat naszła go ochota na dodanie słowa "marka osobista". Mógł powiedzieć "sukces" zamiast tego, też byłaby wartość
  • Odpowiedz

@wiechu90: Ale ty masz silną psychikę
  • Odpowiedz
@wiechu90: jest taki czarodziejski przycisk czarnolista, polecam to odejście
ty się spuszczasz że on "żyje jak pączek z wyświetleń", a nawet nie wiesz że wielki influencer z jednocyfrowym zasięgiem z--------a na magazynie w Holandii, gnijąc w jakimś pracowniczym baraku od miesiąca do miesiąca (czego się bardzo wstydzi i to ukrywa, bo sam regularnie wyzywa "etatowców" i "biedaków").
zanim następnym razem zadzwonisz i wyskoczysz z bambusa, to doedukuj się świeżak, tak?
prawdawmoskwie - @wiechu90: jest taki czarodziejski przycisk czarnolista, polecam to ...
  • Odpowiedz