Aktywne Wpisy

uncle_freddie +437
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +281
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Już mu kompletnie peron odjechał razem z pociągiem.
Znam dziesiątki bardzo wartościowych osób, które mogłyby być wzorem dla innych - czy to z powodu pieniędzy, sukcesu, podejścia do życia, zaradności, inteligencji, oddania innym, walki o lepszy świat - ŻADNA z tych osób nich nie ma marki osobistej.
Znam też kompletnych kretynów, kłamliwych, manipulujących innymi, w tym nawet rodziną, zapatrzonych w siebie, pazernych na kasę, niepotrafiących wyciągać wniosków, refleksji, ludzi bez krórych ten świat był lepszy - i dziwnym trafem te osoby MAJĄ markę osobistą.
Ciekawe jak to jest powiązane.
#sebcel
Nie dopuszczam do myśli że Seba to już poziom Bonzo Tigera. Bonzo miał swój świat, Seba próbuje zainstnieć w tym naszym.
Oglądacie go bo czujecie się wtedy lepsi i możecie wylać wiadro żółci. Sam nie mam pojęcia kto to,nigdy nic nie widziałem z jego udziałem i mam go w dupie,przez co nie zarobi na mnie grosza.
Polecam to podejście jeśli chodzi o patogównokontent
@wiechu90: cichaj Martynka, ja
@wiechu90: Ale ty masz silną psychikę
To przez was taki zjeb jest sławny i pewnie żyje jak pączek z kasy za wyświetlenia.
ty się spuszczasz że on "żyje jak pączek z wyświetleń", a nawet nie wiesz że wielki influencer z jednocyfrowym zasięgiem z--------a na magazynie w Holandii, gnijąc w jakimś pracowniczym baraku od miesiąca do miesiąca (czego się bardzo wstydzi i to ukrywa, bo sam regularnie wyzywa "etatowców" i "biedaków").
zanim następnym razem zadzwonisz i wyskoczysz z bambusa, to doedukuj się świeżak, tak?
on z tych wyświetleń zarabia maks dwucyfrowe kwoty miesięcznie o ile w ogóle doszedł do progu monetyzacji
dla koneserów pełna wartość dostępna na storkach na insta