Wpis z mikrobloga

#kiszak
Trzeba oczyścić tag z wyznawców carrionera by czasami tak jak niecałe 2 lata temu nie zaczęli robić pośmiewiska pingując losowe ludzi i ich obrażać tylko dlatego bo ci śmieli zakopać ich znalezisko jawnie promujące Carrionera. Mam przede wszystkim na myśli @Czeczot02 a nie muszę mówić że zwracanie uwagi na ten tag osób niezainteresowanych i obrażanie ich bo nie wybrali strony może tylko doprowadzić do osłabienia ruchu antyludos. Dlatego w sumie od samych początków sugerowałem by nie mieszać w to carrionera bo jego pozostałości z tego co można nazwać renomą i sekta jaką wokół siebie zbiera podobna radykalizmem jak nie większa od ludologów może sprawiać kłopoty
Arkagdynius - #kiszak
Trzeba oczyścić tag z wyznawców carrionera by czasami tak jak n...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@greedy_critic: nie bez powodu, wiem o co chodzi, po prostu swego czasu Michaw sie przejechał po nim jak po arku tylko że carrioner więcej insynuował to trwało to dłużej gdzie na sam koniec na jednym live carrio na pełnym w-----e w jednym momencie groził mu sądem by w drugim grozić mu w--------m jak sie tylko dowie kim on jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@WujekDoggi: tak dlatego uważam że trzeba się pozbyć z niego tego typu jednostek bo ten @FuckGodPL to poprzedni aktywny fanatyk Carrionera i to tylko przykład jak tego typu ludzie mogą zepsuć działanie tagu. @Cztero0404 pewnie obserwował sytuacje dłuzej i na tagu #carrioner też był aktywny to pewnie bardzo dobrze bedzie wiedzial o co cho
  • Odpowiedz
@Arkagdynius: Tak, coś tam 5 przez 10 pamiętam bo to jednak trochę czasu temu było a nie jest jakoś bardzo istotne dla mojego życia. Ogólnie to akcja wyglądała mniej więcej tak, że z tego co wiem i Michaw1999 nagrał o tym film to jakieś niedojdy umysłowe się na dc organizowały żeby bronić Carroionera XD Pamiętam w komentarzach na youtube grozili mi nawet pobiciem a jak odpisałem, że w sumie spoko
  • Odpowiedz