Wpis z mikrobloga

Hmm ja do tej pory myślałem, że w tej ustawie chodziło o to żeby ludzi co dostali niesłusznie po 5000-6000 netto b2b przez Janusza Chciwego wepchnąć na etat by janusz ich nie dręczył

A tu się okazuje, że można zamienić bez zgody pracownika B2B na UoP xDD Przeciez typowy urzędas nie będzie rozważał czy B2B jest legitne czy nie, zamieni programistom B2B i UoP i powie im że jak mają problem mogą iść do sądu xD A sąd jak przywróci im B2B z UoP po 5 latach to powie, że nie można karać urzędnika za błędą decyzje xDDDDDDDDDDDD

Ale się kontraktornie posypią jak domino. Zostaną w Polsce same produktowe na UoP xDDD

#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska
elo_kebab - Hmm ja do tej pory myślałem, że w tej ustawie chodziło o to żeby ludzi co...

źródło: B2B

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@elo_kebab już się i tak różne korpo zwijają z kraju, raczej na razie nie będą dotykać programistów i innych offisiaków. Przynajmniej do czasu aż znowu koniunktura się poprawi (o ile się poprawi).
  • Odpowiedz
@elo_kebab:

Pracodawca: 20k netto + vat

Pracownik: ale ja chce 20k brutto na UOP + KUP

Pracodawca: ŁOLOLOLOLO, panie to nie jest koncerty życzeń takie oferty na UOP to dla Hansa w Berlinie albo dla Pierre'a w odziale we Francji, a nie dla parobków z europy wschodniej

Pracodawca: TO JEST INNY BUDZET NA UOP I ZASOBY KWI KWI CHRUM
  • Odpowiedz
Przynajmniej do czasu aż znowu koniunktura się poprawi (o ile się poprawi).

@dthprf: nie poprawi, Polska przestala byc juz tanim krajem dla korpo wiec korpo zawijaja sie do Indii
  • Odpowiedz