abazur-budzkiet abazur-budzkiet 26.10.2025, 13:45:42 13 + #hotelparadise Tak mnie zawsze denerwują Ci na tych kanapach na uber pandorze bo siedzą wielkie gwiazdy najczęściej bezpłciowe i czepiają się wszystkiego byle dosrac
utaqa utaqa 26.10.2025, 15:05:50 via Wykop 4 + @abazur-budzkiet: dla mnie spoko, przynajmniej są jakieś dymy
utaqa utaqa 26.10.2025, 15:25:35 via Wykop 7 + @abazur-budzkiet: pewnie by mnie irytowało gdybym kogoś z top3 lubiła, a że wszyscy są z-----i to niech ich gnoją ile wlezie 🤭
abazur-budzkiet abazur-budzkiet 26.10.2025, 15:28:33 via Android 1 + @utaqa Niby tak ale po drugiej stronie siedzi kastrat ktory był największym graczem a przegral przez własną głupotę, Natalia wściekła baba, Ola NO NO i gwiazda Oliwia
Tak mnie zawsze denerwują Ci na tych kanapach na uber pandorze bo siedzą wielkie gwiazdy najczęściej bezpłciowe i czepiają się wszystkiego byle dosrac
Niby tak ale po drugiej stronie siedzi kastrat ktory był największym graczem a przegral przez własną głupotę, Natalia wściekła baba, Ola NO NO i gwiazda Oliwia