Wpis z mikrobloga

Jest zimowy styczniowy weekend - sobota godz. 16:30. Czekasz na lokalnej pętli autobusowej na busik, który kursuje dwa razy na dzień do miasta powiatowego oddalonego o jakieś 30km od Twojej wsi, aby potowarzyszyć Twojemu koledze Szymonowi, który ma dziś urodziny i zjeść razem z Nim urodzinową zapiekankę z budy na rynku w powiatowym, a następnie wrócić odrazu tym samym busikiem na wieś. Jeszcze nie wiesz, że to Twoje ostatnie urodziny spędzone z Szymonem przed tym jak zmieni towarzystwo po przeprowadzce do gimnazjum w mieście...

Zima 06' gdzieś w zapomnianej wsi - koloryzowane

#nostalgia #przegryw #wies #zima #feels
Kadet20 - Jest zimowy styczniowy weekend - sobota godz. 16:30. Czekasz na lokalnej pę...

źródło: 1000013656

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kadet20: Wieś Pokrzydowo, nieopodal trasy Brodnica-Olsztyn. Zdjęcie z 2010 roku. Kiosku już nie ma, ale za to są dwa Lewiatany. Piękne jeziora i lasy.
  • Odpowiedz
Stoję przy bocznej witrynie z odłożonymi 10 zł. Do CD-action brakuje mi kilka złotych. Cyber Mycha odpada w końcu mam już 13 lat a to czasopismo dla dzieci. W grę wchodzi Komputer Świat Gry albo Click. Wybór pada na KŚ bo dorzucają tam płytkę z pełną wersją gry i kilka demek.

Jest mi trochę przykro bo w CD-action była pełna wersja Total Annahilation, ale okazuje się, że pełniak Gorky 17 dołączony do
  • Odpowiedz