Mam playliste #iptv #trex jest jakas szybka opcja zeby wylaczyc wszystkie zagraniczne programy i zostawic tylko pl i vod? Uzywam aktualnie apki televizo, moge tam zablokowac recznie wszystkie grupy ale to godzina klikania :) ewentualnie edycja playilsty i wyrzucenie wszystkiego czego nie potrzebuje? To by przyspieszylo kazda aktualizacje playlisty. Widzialem ze wiekszosc poleca tivimate ale televizo ma wszystko co trzeba wiec nie wiem czy jest sens kupowania.
@gregoor3: przecież się da na televizio zostawic tylko to co chcesz, kiedyś kumplowi ustawiałem, trzeba zaznaczyć wszystko, a potem indywidualnie odznaczać to co chcesz, w sumie 3 minuty roboty
@rafalsul wczesniej mialem na koncu output ts, nie wczytalo playlisty, bez tego sciaga sie playlista 20mb ma mniej i niestety tez nie chce sie zaladowac, ale dzieki za pomysl ;)
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link