Ostatnio, po krótkiej przygodzie z Brave zainstalowałem po raz pierwszy Vivaldi i.. jest świetna! Chyba reszcie znalazłem przeglądarkę dla siebie na PC, bo był z tym problem.
@PoProstuOn: jestem pełen podziwu dla osób ktore o tak potrafią zmienić przeglądarkę. Od lat tylko opera na pc i telefonie. Wiadomo że kiedyś to była w super przeglądarka ale mimo że nie jest najlepsza to nie potrafię się przyzwyczaić do innej
@Northmaniack: W operze zarządzanie kartami wygląda tak samo jak zarządzanie aplikacjami na androidzie, są karty przesuwane w lewo lub prawo. W vivaldim są kafelki zaczynające się od góry ekranu.
#vivaldi #brave #przegladarki #chrome
Od lat tylko opera na pc i telefonie. Wiadomo że kiedyś to była w super przeglądarka ale mimo że nie jest najlepsza to nie potrafię się przyzwyczaić do innej
Polecam jeszcze zostawić domyślnie ustawioną wyszukiwarkę startpage, jest lepsza niż google obecnie
W operze zarządzanie kartami wygląda tak samo jak zarządzanie aplikacjami na androidzie, są karty przesuwane w lewo lub prawo. W vivaldim są kafelki zaczynające się od góry ekranu.
źródło: 1000040211
Pobierz