Wpis z mikrobloga

• 0
@JakNicOko jest raptem 2g cięższa od standardowej natomiast ramę mam 2g lżejsza niż standardowa 😉 nie jestem jakimś pro pilotem żeby czuć różnicę natomiast polepszył się zasięg, nie takie już między pokojami
  • Odpowiedz
  • 0
@hot_topic ten konkretny lata ok 3 minuty moim stylem lotu dość ostro go cisnę w pomieszczeniu. Wysoko się nie wzniesie bo jest lekki i zwieje go wiatr. Natomiast w bezwietrzne i ciepłe dni szalejemy na zewnątrz. W okresie jesienno-zimowym w domu i na symulatorach. Do lotów na zewnątrz są i mam inne drony. Steruje się aparaturą
komarek - @hot_topic ten konkretny lata ok 3 minuty moim stylem lotu dość ostro go ci...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@hot_topic u mnie bateria wystarcza na 3 minuty (dość mocno go pałuje) na zewnątrz lata sie tylko w bezwietrzne dni bo jest bardzo lekki. Do dalekich i wysokich lotów są i mam inne drony. W okresie jesienno-zimowym latamy w domu lub na symulatorach. Steruje się aparaturą.
komarek - @hot_topic u mnie bateria wystarcza na 3 minuty (dość mocno go pałuje) na z...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@hot_topic żeby latać po chacie a nie odbijać się od ścian to juz trzeba mieć niewielki skill. Ja bym zaczął od kupna aparatury i latania na symulatorze.
  • Odpowiedz
@komarek: i to jest złota rada. Ja od 25 lat mam pada w ręku ale jak wziąłem aparaturę i drona w swoje łapki to myślałem ze wyrzucę to przez okno. 10h w symulatorze ustawiło zwoje mózgowe i teraz można gadać dopiero o lataniu 😅
  • Odpowiedz
@JakNicOko: Ja też męczę ten temat. Z rok temu kupiłem avate 2 i na sticku latało sie bajecznie prosto, a nawet z rc3 w angle mode, ale manual to zupełnie inna bajka. Łep mi wariuruje przy tym, chociaż nie wyszedłem nawet z symulatora. Bądź razie też myślę, aby kupić coś takiego małego do latania w/wokół domu, bo jednak takim dronem 350g, to jest czasami strach polatać na wariata.
  • Odpowiedz