Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +708

Metodzik +175
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA GOG ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰
DOPIERO CO ZAUWAŻYŁEM INFO O TEJ PROMOCJI DLATEGO SPÓŻNIONE. NIE PRZEGAPCIE :)
🔥 Alone in the Dark: The Trilogy 1+2+3 za D̲A̲R̲M̲O̲ na GOG 🔥
⏰

Z drugiej strony w porównaniu do lat 90/00 mają łatwiejszy start na rynku pracy, pomoc od państwa itp.
Chciałbyś być nastolatkiem w obecnych czasach?
Ja bym chciał być w sumie. Ale z obecną wiedzą i doświadczeniem
@auto_reply: a co to znaczy?
Na minus większy niż plus, presja, social media, kiepska sytuacja na rynku mieszkaniowym
@auto_reply: dokladnie mam takie samo wrażenie, teraz jako stary dziad potrafię sobie ten syf odpalić (mam go na tablecie, zainstalowany X miesięcy temu, żeby zobaczyć co to jest) i spędzić nad tym 4h, w sumie ciul wie dlaczego, a potem mam takiego jakby kaca.
https://en.wikipedia.org/wiki/Doomscrolling
Mając takich rodziców jak ja z żoną, tak
Chcieć to se mogą. Dolne 90% z nich to będzie biologiczny odpad do przeżucia i wysrania przez system. U mnie w klasie też Grażyny nauczycielki wmawiały Sebom i Karynom, że będą astronautami i modelkami, a Polska przegoni Niemcy w 2020.
Młodzi mają tyle lepiej, że po prostu przyszli na gotowe i żyją już w rozwiniętej Polsce.
Jakie gotowe? Oni są na borrowed time, każdy z nich będzie robił w tych samych 'zakładach' utrzymując przy tym dwóch emerytów przy galopującej inflacji i bankrutującym państwie niezdolnym nawet do spłaty odsetek od długu. Demografia uśmiechniętej Polski to ewenement na skalę światową na równi z Koreją Południową, ale tutaj w przeciwieństwie do Kraju Cichego