Aktywne Wpisy

paluszki_rybne +57
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

prostymirek +58
Słabi ludzie stworzyli nam ciężkie czasy w których o jedną kobietę trzeba konkurować z tysiącami mężczyzn, o mieszkanie z landlordami i flipperami, a o pracę z hindusami i innymi imigrantami.
#takaprawda #demografia #praca #zwiazki #nieruchomosci
#takaprawda #demografia #praca #zwiazki #nieruchomosci

#zen #revolut #banki #bankowosc
Powinieneś móc zapłacić, bo kartą ZEN możesz płacić w większości miejsc na całym świecie, które akceptują karty Mastercard, z wyjątkiem regionów wymienionych poniżej (Karty ZEN nie będą działać w tych regionach):
Afganistan, Białoruś, Birma, Burkina Faso, Republika Środkowoafrykańska, Krym, ukraińskie obwody Doniecki, Chersoński, Ługański i Zaporoski, Kuba, Etiopia, Iran, Irak, Liban, Libia, Mali, Nikaragua, Korea Północna, Rosja, Somalia, Sudan Południowy, Sudan, Syria, Wenezuela, Jemen
Ponadto Zen warto płacić za swoje codzienne
@Snowflake_: nie bardzo rozumiem, czym ma sie to roznic? robisz transakcje zagranica, jak nie masz srodkow na danym subkoncie to przewalutowuje. i na zen i na revolucie. tylko na revolucie masz wieksze prowizje przy mniejszych kwotach
Ja już odzyskałem parę tysięcy w roku. Też obracam tam sporo. Płacę rachunki za kilka rodzin i domów. Do tej pory żaden bank mi nic nie dawał za płacenie rachunków i robienie zakupów. Jeśli używasz Revoluta, to przelewy między Rev a Zen zajmują chwilę
źródło: temp_file544182751565703818
Pobierzźródło: temp_file23440944911704173
PobierzDodatkowo:
- lepsze kursy od Revoluta
- konto w 25 walutach
- 2- letnia rozszerzona gwarancja na
A tak potem dostajesz zwroty
źródło: temp_file992198660384284322
PobierzA z banków np. Velobank daje bonusy za używanie, łatwe do osiągnięcia jest 50 zł na miesiąc. I nie trzeba zakładać
źródło: temp_file1789534988464385010
PobierzCo teraz wymyślisz?
A co do Velobanku, to tutaj skwapliwie zapomniałeś napisać, że te 50 zł, to oni oddają jak uzbierasz odpowiednią liczbę punktów na platformie VeloKorzyści.
Idąc Twoim tokiem rozumowania:
"Nie mogli dać normalnego cashbacku? bawią w jakieś punkty? codzienne odwiedzenie? Gamifikacja?"
@Czochrany: sam wywołałeś temat Velobanku pisząc te słowa powyżej, więc sam możesz się winić za to że od samego początku napisałeś nieprawdę. Ja nie twierdzę że Velo to jakiś super deal, ale zdecydowanie mają bonus za płacenie rachunków i robienie zakupów - ergo - myliłeś się. Nie odwracaj teraz kota ogonem.