Wpis z mikrobloga

#kiszak #rojo #ludologia kurde,oglądam roja u wk,i to w jaki sposób się wypowiada na temat gier i jak na nie patrzy, to doszedłem do wniosku że kiszak to jego złego alter ego.

-obaj nazywają się ludologami
-obaj dbają o zarost
-obaj uważają że są ekspertami w grach (kto jakim można sobie dopowiedzieć)
-jeden kocha gry, drugi ich nienawidzi
-jeden ma hasło "gry łączą,a nie dzielą" drugi ma hasło "gry dzielą, nie łączą"
-obaj nie są fanami recenzji

Mam teorię że rojo tak naprawdę nie schudł tylko pozbył się swoich negatywnych emocji które ważyły 30 kg i w tym momencie narodził się kiszak który przybrał ludzką formę.
wocash97pl - #kiszak #rojo #ludologia kurde,oglądam roja u wk,i to w jaki sposób się ...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wocash97pl: Fabuła jak z powieści, kiszula wpadł na Roja który emanuje pozytywnymi emocjami i niekoniecznie merytoryczną podnietą związaną z grami żeby tylko dawać widzowi radość, tak poznał słowo ludologia i wtedy narodził się cały koncept żeby w przeciwieństwie do ludologa kochającego gry zostać antagonistą i toksycznym nienawistnikiem który grami się dławi.
  • Odpowiedz
@frytaa: Skoro twierdzi, że w D2 miał wbite tysiące godzin i farmił masowo za małolata, a po kilku latach na playthrough nie pamięta że da się biegać, to jest takim samym mitomanem jak łoniakobrody speedrunner hommów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Maye po co tyle jadu piesku kiszki , rojo przynajmniej jest pozytywnym twórcą, a nie jak menelomiot wyrzyga jakiś nienawistną bełkot. Poza tym kartofel sam nie ogarnia podsreawowych mechanik growych jak np zasięg strzelby
  • Odpowiedz
@frytaa: Nie zgodzę się do końca, może obecnie tak. Ale kupę lat do tylu Rojo mial swoje ciężkie jazdy, jak np. z tivoltem albo ziemniakiem. Lub 2017 i cicha wojna z NrGeekiem, bo śmiał na fb czy innych socialach zwróci uwagę że krew i wino, za mało rozwija mechaniki gry Jak na takie duże DLC.
  • Odpowiedz
@frytaa: piszesz do laski "piesku kiszki", która dosłownie wykopała z grobu klipa z ziemniaczkami ( ͡° ͜ʖ ͡°) <na co swoją drogą mam poświadczenie, bo klip wciąż wisi na twitchu>

to że menelomiot nie zna podstawowych mechanik w gierkach i nawet widzów na bieżąco pyta w którą stronę iść w hollow knighcie, to w żaden sposób nie poprawia wizerunku ociężałego umysłowo roja
  • Odpowiedz