Aktywne Wpisy

Medokin99 +619
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
wscieklykabanos +508

#psy #psiarze #psiegryw
źródło: image_picker_FD60098F-A05F-4ECD-8EA0-5D2237D3AB3E-80094-0000085298F325B0
Pobierzpoczytaj o:
Art. 144. KC
Właściciel nieruchomości powinien przy wykonywaniu swego prawa powstrzymywać się od działań, które by zakłócały korzystanie z nieruchomości sąsiednich ponad przeciętną miarę, wynikającą ze społeczno-gospodarczego przeznaczenia nieruchomości i stosunków miejscowych.
@reaction_c: Kolejny precyzyjny przepis. Ile to jest ta przeciętna miara? Trafisz na policjanta psiarza i dla niego to będzie norma że drze ryja po 5h dziennie.
Załóżmy, że zrobimy tak jak chce @dktr. Otóż hałas można zmierzyć, w decybelach. Zatem wpiszmy