Wpis z mikrobloga

• 33
@Apu-Apustaja żeby to zrobić, kierowca musi niesamowity refleks i szybkość podejmowania decyzji, czyli coś, co posiada może 1% kierowców, a i tak w większości, są to kierowcy rajdowi lub wyścigowi.
  • Odpowiedz
@Apu-Apustaja mógł uciekać, ale łatwo się mówi jak ogląda nagranie. W takiej chwili odbiera myślenie i po prostu albo coś sie odruchowo uda zrobić albo nie. Za mało czasu na jakąkolwiek analize.
  • Odpowiedz
@GoldenJanusz: Mógł zjechać w pole, a nie trzymać się asfaltu. Nic tam nie było prócz krzaków.

Mógł też położyć się na siedzeniach. Ścięło tylko budę.
  • Odpowiedz
@lubie-solnik no bo zazwyczaj tak właśnie jest, wciśniesz hamulec, odbijesz kierownicą w przeciwną i tyle co mogłeś zrobić. To są sekundy. A już bekę mam z ludzi co twierdzą, ze motocykl specjalnie położyli bo ktoś im tam wyjechał xd Choooja tam położysz motocykl,.po prostu się wywaliles, a nie położyłeś specjalnie. Co innego jeszcze jak się specjalnie auto w poślizg wprowadza, wtedy wiesz ze to nastąpi i się bawisz wyprowadzaniem auta, jednak
  • Odpowiedz
@GoldenJanusz kilka lat temu mój ziomeczek z pracy miał identyczną sytuację, tylko że jemu udało się uciec do rowu i tylko tylnia belka naczepy zorała mu drzwii. Ja mu się dziwię że po takiej akcji dalej może wsiąść do auta :s
  • Odpowiedz
@lubie-solnik: Jak to obejrzałem kilka razy to jest szansa, że kierowca przeżył. Naczepa podskoczyła tuż przed uderzeniem i opadła na tył samochodu. Za słaba jakość żeby na 100% stwierdzić.
  • Odpowiedz
@GoldenJanusz: rumunskie psychole, byłem w tym kraju 2 albo 3 razy i z niewierzacego człowiek staje się praktykującym katolikiem. W Bułgarii to samo, jazda na czołówkę to norma. Narody jelopow drogowych, zresztą w Polsce nie lepiej jak się jedzie przez różne wsie.
  • Odpowiedz