Wpis z mikrobloga

Bardzo mi się podoba jak na stare lata Miller ma już całkowicie wywalone i po prostu mówi prawdę, niewygodną prawdę, bez owijania w bawełnę

propaganda działa w dwie strony i należy o tym pamiętać

no to może niech pan mi da jakiś zestaw zdań, których mogę używać, a których nie

perfekcyjne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#polityka #wojna #ukraina #rosja
SmokStarodawny - Bardzo mi się podoba jak na stare lata Miller ma już całkowicie wywa...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 347
Bardzo mi się podoba jak na stare lata Miller ma już całkowicie wywalone i po prostu mówi prawdę

@SmokStarodawny: Na stare lata włączył mu się ten sam skrypt, którym mówił jako członek PZPR.
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: no tak, dalej podtrzymuje swoje zdanie, z tego co mówi są to oficjalne informacje z ONZ, ogolno dostępne, aż z ciekawości sprawdzę ile w tym prawdy, tutaj na koncu, gdy właśnie miller miał to wytłumaczyc, ucieli wywiad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: kłamać sobie może na swoim twitterze - żyjemy w czasach przesytu informacji, nikt nie ma czasu weryfikować informacji, bo za chwilę jest kolejna i kolejna. Wolność słowa nie oznacza zapraszania kłamcy do największych mediów w kraju i dawania mu rozgłosu.
  • Odpowiedz
no tak, dalej podtrzymuje swoje zdanie, z tego co mówi są to oficjalne informacje z ONZ, ogolno dostępne, aż z ciekawości sprawdzę ile w tym prawdy

@SmokStarodawny: A, i jak już sprawdzisz, to koniecznie daj znać jak poszło.
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: niech ludzie w końcu zrozumieją, że te "komuchy" to żadne komuchy tylko oportuniści. Jesteś młodym Leszkiem z Łodzi w latach 70. Chcesz dobrze dla siebie/rodziny/znajomych. Zapisujesz się do PZPR. Odkrywasz w sobie zdolności polityczne. Profit. Czasy się zmieniają, ZSRR upada. Więc się stajesz lewicowcem, ale prozachodnim, europejczykiem wręcz. Profit. Teraz Leszke, jest na politycznej emeryturze, zarobił uznanie i pieniądze o którym nie marzymy nawet. Więc ma wywalone i może
  • Odpowiedz
no tak, dalej podtrzymuje swoje zdanie, z tego co mówi są to oficjalne informacje z ONZ, ogolno dostępne, aż z ciekawości sprawdzę ile w tym prawdy,

@SmokStarodawny: Przecięz nie ma danych na to mówił Miller i raporty ONZ temu zaprzeczyły. On powtórzy po prostu wrzutki z ruskich stronek z bardiziej prymitywna propagandą i zdradził sie, że je przeglada.
To juz jest dowiedzione nie wiem jak można jeszcze do teraz sie nabierac.
I
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: I w której części tego dokumentu jest mowa o tym, o czym mówi Miller? "Oficjalne dane ONZ" masz w linku który podałem wcześniej, ten dokument który wrzuciłeś dotyczy sprawy wniesionej przeciwko kacapstanowi przez Ukrainę, nie widzę żeby oskarżali tam siebie o ludobójstwo. xD
  • Odpowiedz
ma już całkowicie wywalone i po prostu mówi prawdę

@SmokStarodawny: Warto rozróżnić dwie rzeczy, które dziś niestety bardzo często się ze sobą mylą - prawdę i własne zdanie. To, że ktoś „mówi, co myśli”, nie znaczy jeszcze, że mówi prawdę. Oznacza tylko, że wyraża swoją subiektywną opinię, czyli sposób, w jaki postrzega rzeczywistość. Prawda natomiast jest czymś obiektywnym - opiera się na faktach, dowodach i zgodności z rzeczywistością, a nie
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: niech ludzie w końcu zrozumieją, że te "komuchy" to żadne komuchy tylko oportuniści. Jesteś młodym Leszkiem z Łodzi w latach 70. Chcesz dobrze dla siebie/rodziny/znajomych. Zapisujesz się do PZPR. Odkrywasz w sobie zdolności polityczne. Profit. Czasy się zmieniają, ZSRR upada. Więc się stajesz lewicowcem, ale prozachodnim, europejczykiem wręcz. Profit. Teraz Leszke, jest na politycznej emeryturze, zarobił uznanie i pieniądze o którym nie marzymy nawet. Więc ma wywalone i może
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: dziadziowi Millerowi na stare lata się niestety zupełnie odkleiło, bo dał się oszukać przez jakieś ruskie wrzutki i nie ma dość honoru by się do tego przyznać i wycofać się z szerzonych przez siebie bredni rodem z Rossija 1.

Straciłem do niego szacunek właśnie przez tę sprawę - tego kłamstwa Millera:

"Ja dysponuję danymi z ONZ-u. 16 tysięcy rosyjskojęzycznych Ukraińców zostało zabitych, często w bardzo okrutny sposób, przez te nacjonalistyczne
  • Odpowiedz