Wpis z mikrobloga

Po co w ogóle istnieją lokalne sklepy przedstawicieli typu neonet czy media expert, gdzie jak chcesz coś kupić to i tak nie ma na stanie i trzeba zamówić do sklepu to raz, a dwa, że z centrali przesyłają do sklepu i ceny praktycznie te same? Chciałem sobie kupić battlefielda 6 od ręki (niech stracę, że 329 złotych) ze sklepu, idę do neonet, a pan z obsługi łaskawie się mnie pyta w czym pomóc i po chwili dodaje, że nie mają na stanie do sprzedaży. xD Zamówiłem z gamefinity, poczekam do wtorku, ale za to taniej bo 269. Tak wiem, że jest jeszcze taniej, ale obliviona remastered dodałem do pakietu bo nigdzie nie ma w sklepach. #ps5 #xbox #mediaexpert #neonet
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shox: może ciężko w to uwierzyć, ale życie to nie tylko gierki. Przychodzi baba po odkurzacz, albo chłop starszy po tv i oni tam nie patrzą po jakichś internetach jakie są najlepsze ceny czy tam jakość tylko pytają pana w "prawdziwym" sklepie.

A taki dział z grami w np euro to jest na doczepkę tylko.
  • Odpowiedz
@shox: No z media expert to akurat się pomyliłeś, bo wszystkie najtłustsze tytuły mają w dzień premiery w każdym sklepie. Takiego battelfielda 6 to zjeżdża od razu po 20-30 sztuk i sukcesywnie są dosyłane.
  • Odpowiedz