Wpis z mikrobloga

@kleboldswaifuv2 czy ja klient był ładny to udało mu się bzyknąć za free? Czy jak był brzydki to odmówiłaś? Czy dalej można się spotkać? Jakby był najmniejszy a największy siur?
  • Odpowiedz
  • 1
@P-v-E Szczerze mówiąc ja jestem zielona w tych tematach, to księgowa mi wszystko wylicza. Ja jedynie prowadzę zeszyt z wpłatami I za co. Mogę Ci powiedzieć ubiegły miesiąc, że to było 73 121 z groszami, w co wchodzi ZUS i podatek dochodowy
  • Odpowiedz
  • 0
@kleboldswaifuv2 o ile dobrze pamiętam z tamtych czasów to były opio, tak? Nie przeszkadzał Ci w pracy kompletny zjazd libido i brak możliwości dojścia? Nie wiem czy miałaś w ofercie anal - ale ten sam temat, ciągłe absurdalnie długie zatwardzenia po kilka/-naście dni skutecznie to chyba uniemożliwiają? Chyba że leciałaś na mikrowlewkach / lewatywach.

Jako, że w ramionach opio jestem już z 7 lat, to dość dobrze mam całe menu doznań
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: 1. najgorszy przypadek jaki przyjelas?
2. na ile sie dzis wyceniasz za jedno zblizenie (gdybys wciaz pracowala jako diva), a za ile przyjmowalas te 5-6 lat temu? jaka stawka dla ciebie powinna byc norma w branzy?
3. opinia o garso i dziewczynach ktore mocno nie chca byc tam opisywane
  • Odpowiedz