Wpis z mikrobloga

1. Czy przez masaż e-------y można złapać syfa? Byłem raz i było to wspaniałe doznanie dla prawiczka co nigdy ten teges. Nic nie złapałem, poszedłbym jeszcze ale mam jakieś wątpliwości.

@jatylkopytam: oczywiście że nie, chyba że mycha masuje khutasa to wtedy tak
  • Odpowiedz
  • 8
@kleboldswaifuv2

@szyderczy_szczur Zależy jak na to spojrzysz i czy jesteś ćpunem, czy nie. Dla opio/benzowraka raczej ćpam mało, choć nie wiem, niech się wypowie jakiś opio/benzowrak. Trzy dni biorę bunorfin 2mg, potem przerwa na 10-11 dni, bo leki się skończyły. Xanax 2 mg biorę różnie. Wczoraj kupiłam to zjadłam 12mg w przerwach, ale z estazolamem (2 tab, 4mg) i fenobarbitalem (2 tab, 40mg), bo co trzy miesiące dostaje dwie paki
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2:

Ode mnie pierwsza 10.

1.Co popchnęło Cię do pracy jako p---------a? Odrzucona miłość? obraza na życie i świat jak Ciebie potraktował?
2.Jakie masz/miałaś kontakty ze
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: skąd pomysł na nazwę? była fascynacja columbine i jeśli tak to jak to oceniasz z perspektywy czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ? nie śledzę twojej postaci więc pytanie moze się wydać głupie xd
  • Odpowiedz
Życie już mnie znudziło. W ciągu 2, może 3 lat jakoś uda mi się kopyrtnąć

@kleboldswaifuv2: życzę ci żebyś znalazła jednak jakiś sens w życiu, cel do osiągnięcia choćby to miało być wnerwianie internetowych wykopków:)
  • Odpowiedz
Jaja sobie robisz? Prawdziwy Lech Wałęsa? Nie wierzę. Jeśli pamiętasz, to co napisał? Jakiś screen? Dddd to nie był ten gość co napisał jako niemiły komentarz i mu usunęli? W każdym razie nie, takie coś się nie odbyło. Miał to być mały ragebait, ale wyszedł poza skalę.

@kleboldswaifuv2: Ale weź cytuj pytania na które odpowiadasz bo jest dramat z czytelnością dla osoby trzeciej. Tak, był Lech Wałęsa, goście od PRu
  • Odpowiedz