Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +15
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

No jakoś zadają. Ludzie zawsze byli zainteresowani "tymi" tematami.
Nie wiem ocb, ale jeśli obydwie byłyby już otwarte I rozpakowane, to przekrojoną, mniej do łamania.
Poczytaj sobie odpowiedzi, to będziesz wiedział. Widzę dużo cie ominęło w 2019/20. Prawie cały czas byłam na głównej, więc musiałeś nie sprawdzać głównej
Proszę bardzo. Lol, nie wiedziałam o takiej stronie.
@kleboldswaifuv2: Około roku temu, pewien mirek zrobiło rozdajo kilku czekolad. Wygranemu wysłał przekrojone na pół, aby ten nie sprzedał przez przypadek.( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlatego otagowałem pdk, gdyż teraz stało się to już memmem.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) i robimy sobie żarty tym.
Nie uważasz że odebranie sobie życia to tchórzostwo i kolejna ucieczka zamiast konfrontacji ze swoim lękiem? Nawet jakbyś poszła do karcera to przecież ostatecznie tam mogłabyś
Uważaj, bo się jeszcze przepracujesz
Ale na co mam ci odpisać?
Mam też inne rzeczy do robienia w ciągu dnia, a staram się tematy rozwijać, jeśli jest taka możliwość. Chwilę to zajmuje. W ciągu godziny odpowiem na może 10 jakichś głębszych pytań.
Różnie, czasem tak, czasem nie. To zależy.
Nie mam jakichś najgorszych wspomnień, pracowałam krótko, więc też może nie dosięgło mnie coś, co bym zapamiętała. Jedynie pamiętam sytuację z klubu, nawet nie wiem o co poszło, ale barmanka musiała potraktować gościa gazem. Akurat przechodziłam obok i dostałam gazem w oko. Ale tak typowo z