Wpis z mikrobloga

Nie wiem ocb,

@kleboldswaifuv2: Około roku temu, pewien mirek zrobiło rozdajo kilku czekolad. Wygranemu wysłał przekrojone na pół, aby ten nie sprzedał przez przypadek.( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlatego otagowałem pdk, gdyż teraz stało się to już memmem.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) i robimy sobie żarty tym.
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: jak masz takie przeżycia to nie myślałaś żeby zemścić się na nich zamiast odbierać sobie życie? Jak masz pieniądze to nawet mogłabyś wynająć jakiś patusów żeby za ciebie odwalili robotę. Znasz ich nazwiska, gdzie mieszkają i wiesz dokładnie które ci zaszły za skórę.
Nie uważasz że odebranie sobie życia to tchórzostwo i kolejna ucieczka zamiast konfrontacji ze swoim lękiem? Nawet jakbyś poszła do karcera to przecież ostatecznie tam mogłabyś
  • Odpowiedz
  • 0
@Cechini_Mistrz

@kleboldswaifuv2:

> Przerwa od odpowiedzi na jakiś czas, wrócę dzisiaj, albo jutro.

Uważaj, bo się jeszcze przepracujesz

Mam też inne rzeczy do robienia w ciągu dnia, a staram się tematy rozwijać, jeśli jest taka możliwość. Chwilę to zajmuje. W ciągu godziny odpowiem na może 10 jakichś głębszych pytań.
  • Odpowiedz
  • 0
@dziurawy_klapek

@kleboldswaifuv2: czy czerpałas fizyczna przyjemność ze stosunków za pieniądze? Najgorsze wspomnienie związane z przyjmowaniem klientów?

Różnie, czasem tak, czasem nie. To zależy.
Nie mam jakichś najgorszych wspomnień, pracowałam krótko, więc też może nie dosięgło mnie coś, co bym zapamiętała. Jedynie pamiętam sytuację z klubu, nawet nie wiem o co poszło, ale barmanka musiała potraktować gościa gazem. Akurat przechodziłam obok i dostałam gazem w oko. Ale tak typowo z
  • Odpowiedz