Wpis z mikrobloga

#ebay #bmw
Siemka mam pytanko, potrzebuje kupić drzwi do swojego samochodu, znalazłem takie na ebayu, niestety sprzedawca nie wysyłą do Polski,
Macie może pomysł jak to ograć? Myślałem o jakichś firmach pośredniczych typu forwardVia, ale nie piszą nic o kosztach i ciężko znaleźć jakieś opinie o nich. Proszę o pomoc
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@danzaxkuduro: Wejdź na Facebooka, znajdź grupę fanów swojego samochodu, napisz co potrzebujesz i poczekaj aż się ludzie sami zgłoszą. Jak nie masz FB to na pewno ktoś z Twoich znajomych ma.
  • Odpowiedz
  • 0
@kidi1: @G06DbT Szukam tych drzwi od 1,5 miesiąca, i z tego co widze to na ogłoszeniach są albo same od przedlifta - ja potrzebuje polift, do tego musi sie zgadzać kolor i stan, bo po co mam kupować porysowane i poniszczone drzwi..? Wpadłem już na to, żeby poszukać na fejsbuku ale rozmawianie z tymi ludźmi to jak rozmowa c---a z butem pytam o najprostsze rzeczy i czekam na odpowiedź
  • Odpowiedz
musi sie zgadzać kolor

@danzaxkuduro: jak auto będzie miało kilka lat, to i tak będziesz musiał przemalować, bo się odcień nie będzie zgadzał.

Już bym wolał kupić dobre, pasujące, i oddać lakiernikowi.
  • Odpowiedz
  • 0
@G06DbT: Lakiernik mi powiedział za malowanie całych drzwi 1500zł, a same te drzwi z ebaya to jakieś 350, odcień może sie nie zgadzać idealnie trudno, nie mam tyle hajsu, żeby w trupa 17 letniego ładować 1500zł za samo malowanie, a jeszcze trzeba wnętrze przełożyć i nadkole pomalować tak mnie chłopek z parkingu załatwił :D
  • Odpowiedz