Aktywne Wpisy
Dentoray +43
Po 2 latach bawienia się w bukmacherkę i obstawiania meczów za drobne, wyciągnąłem saldo z konta ile przelewów poszło do sts oraz superbet, oraz ile wpływów otrzymałem od tych dwóch bukmacherskich firm z powodu wygranych:
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
pieknylowca +105
źródło: 1000018035
Pobierz

Stary niedźwiedź mocno śpi, my się nie boimy, na palcach nie chodzimy, lala la la będzie zły.
19:00 - premiera. Nie lubię premier, ale w tej tematyce chce, zeby trafiło do większej ilości widzów z YT bez wypoka.
https://youtu.be/QApt2EqL764
źródło: image
Pobierz@hans-kloss-23: jakas wariacja "pięknej i bestii"?
@Jakubas666: na filmiku na początku jestem, tak samo jak Cysio. Elo.
@lskx: AI
@Jakubas666: Oczywiście. Nie mam tatuazu "BILLY" na klacie. Na podstawie foto. Krzycha tez w moim filmie nie ma.
@GreatWhiteApeFromAngkor: na powaznie, to ilu grazynkom sie wyswietli tym lepiej xD. Jednak podkreslam. To rozdzial I. O najwieksza pomoc przy epilogu bede prosić ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@stopmen: największy podzbiór to kanalie - zero regrets. (widzę ze trzeba poprawić, oczywisty scam Hanysa z "modłami" i uebanie Pelta przez chemika, jednoznacznie dodaje ich do podzbioru "kanalii")
źródło: zboor
Pobierz@daf38: macocha jest ciut starsza. gorzerj, ze w 2021 kiedy sie "spikneli" corki m ialy po 4-7 lat.