Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +2835
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
PobierzBrutalna prawda, której nikt wam nie powie, ale nie chcę, żebyście dłużej toczyli kamień, który i tak sturla się z drugiej strony górki.
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we
Inwestowanie drobniaków typu 10, kilkanaście, kilkadziesiąt, czy 100 tysięcy złotych to jest jakiś ponury żart i mija się z celem.
Problem i powszechne kłamstwo polega na tym, że zamożność człowieka mierzy się posiadanymi pieniędzmi, a prawda jest taka, że wyznacznikiem zamożności i tego czy odnosisz zysk jest to ile mieszkań we

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

Ten typ jest dla mnie prawdziwym fenomenem , regularnie ma w------e na swoich widzów, nagra że dwa lajwy ze swoim strumieniem świadomości i jeszcze wkręca sobie jakiegoś męczennika, nawet #ator co jakiś czas połechta ego swoich przyglupich odbiorców. Gdyby ten dzban robił bardziej merytoryczne filmy pewnie by miał więcej widzów no ale woli pisać kolejna książkę która kupi może że 100 ludzi xd