@Analny_Rozrabiaka: 1. Błąd logiczny. Zwykłe pogryzienie = zwykłe opatrzenie rany = nie ma problemu. Nawet niewinnie wyglądająca rana potrafi zrobić wielki kłopot i być niebezpieczna. Po każdym ugryzieniu jest ryzyko zakażenia lub tężca, więc powinniśmy wziąć szczepionkę. Oficjalnie każdy pies ma być zaszczepiony na wściekliznę, ale czy tak jest? Mandat to 500 zł za brak szczepienia, a różni ludzie są. Pies po ataku jest na obserwacji, a ofiara ma 15
@Analny_Rozrabiaka i jak kazdy psiarz nie rozumiesz k---a sedna problemu czyli problemu z mentalnością psiarzy xD Przecież te statystyki sa c---a warte bo praktycznie nie da sie zgłosić pogryzienia na bagiety xD
Dlaczego was tak bardzo boli ze ludzie chcą żebyście w koncu wzięli odpowiedzialność za swoje sraluchy xD Jesteśmy na wykopie, wszyscy wiemy ze solidna cześć ludzi tutaj to odklejusy a wy sie dziwicie jakbyście wczoraj tu konto założyli xD
no Ty nie, mój pies też nikogo nie pogryzł. Skoro ja mam ponosić odpowiedzialność zbiorową, to czemu Ty nie?
Nie spowodowałem żadnego wypadku, czemu mam ponosić odpowiedzialność zbiorową i płacić OC? Wszystkie śmieci segreguję i nigdy nie wyrzucam nic na ziemię, czemu mam ponosić odpowiedzialność zbiorową i płacić kaucję za plastikowe butelki?
@In_thrust_we_trust: koleś w jednym wpisie mówisz mi że usuwam posty merytoryczne i w tym samym poście gratulujesz kolesiowi że mnie wytłumaczył XD DO CHOROSZCZY
@Vyper: kto w tym wpisie pisze coś o samochodach? Zatrzymałeś się wczoraj XD mialem juz usunąć Twój wpis ale literalnie masz amebo nazwę pracy z której cytuję podaną na starcie, a później jak zaczynam cytować drugą to też o tym pisze wraz z nazwą tej pracy xD to że Cię przerasta napisanie kilku zdań to nie znaczy że mnie też XD
1. Czy Ty jesteś takim „kretem” antypsiarzy i tak naprawdę sabotujesz zwolenników psów? 2. Czy ty faktycznie uważasz że statystyki które pokazujesz kogokolwiek przekonają że „te pieski to w sumie nie są takie zle, tylko 25 tysięcy pogryzień, tylko 300 osób w szpitalach” xd
Przecież ty tylko dowodzisz że to co można było sprowadzić do kwestii tego czy się lubi psy jednak jest
@Howsitgoing: gdybyś przeczytał obydwie prace to byś wiedział że przyznają to same ofiary lub ofiary przyznają że weszły tam gdzie pies pilnował posesji, a one wchodziły niechciane.
@Analny_Rozrabiaka: Ai to narzędzie które dobrze wykorzystane zrobi robotę i ułatwi realizację. Choć sam jestem przeciwko ai to w tym przypadku wyszło to ładnie.
A nie, jak pogryzie, ale bez hospitalizacji to spoko xD
( @goly2024 )
Przecież te statystyki sa c---a warte bo praktycznie nie da sie zgłosić pogryzienia na bagiety xD
Dlaczego was tak bardzo boli ze ludzie chcą żebyście w koncu wzięli odpowiedzialność za swoje sraluchy xD
Jesteśmy na wykopie, wszyscy wiemy ze solidna cześć ludzi tutaj to odklejusy a wy sie dziwicie jakbyście wczoraj tu konto założyli xD
Nie spowodowałem żadnego wypadku, czemu mam ponosić odpowiedzialność zbiorową i płacić OC?
Wszystkie śmieci segreguję i nigdy nie wyrzucam nic na ziemię, czemu mam ponosić odpowiedzialność zbiorową i płacić kaucję za plastikowe butelki?
@sayanek: no niestety tak nie jest.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Większość przypadków pogryzień było sprowokowane co przyznają same ofiary, te psy też należy usypiać?
Co do tego że nie można tego zgłosić to czemu mi to gadasz idź na profil polskiej policji i tam im spamuj
1. Czy Ty jesteś takim „kretem” antypsiarzy i tak naprawdę sabotujesz zwolenników psów?
2. Czy ty faktycznie uważasz że statystyki które pokazujesz kogokolwiek przekonają że „te pieski to w sumie nie są takie zle, tylko 25 tysięcy pogryzień, tylko 300 osób w szpitalach” xd
Przecież ty tylko dowodzisz że to co można było sprowadzić do kwestii tego czy się lubi psy jednak jest