Aktywne Wpisy

Badmanek +261
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz
Pan_Slon +288
Rozmawiam sobie z córka(7 lat za chwile) nt włosów i czesania, mówi że będzie musiała umyć włosy ale jak mama jej myje to woda leci jej do oczu, a mama mówi, ze ona tak musi. Córka mówi, że nie lubi tego i nie chce żeby mama myła jej włosy.
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama

https://wykop.pl/wpis/83602095/dziwnie-sie-czuje
---
@dywergent kotosów czy sowokot?
źródło: 1000054166
PobierzNajgorzej jak nie wiem za co mnie ma. Jakbyśmy się pokłócili to wtedy rozumiem. Ale nie przypominam sobie.
Bo jakbym wiedział, to biorę na klatę, czasem mi się zdarzy, mogę obiecać że będę się starał więcej tak nie pisać. Najgorzej jak nie wiem za co ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Może chodziło o to że jak cytuję jakiś komentarz, to automatycznie wstawia się nick tego do kogo ten ktoś pisał np.:
@