Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +170
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

Korzystam z IPTV . Zainstalowałem aplikację TIVIMATE . Mam problem z updatem EPG (elektronicznego przewodnika programów), który pokazuje program stacji TV. Korzystam z linka dostarczanego przez providera z Chin , w ustawieniach mam update co 24 godziny, ale niestety wiele razy ,mimo updatu gdy sprawdzam status (pokazuje się update dla 10.000 kanałów TV), to nie zapisuje się on tak aby cokolwiek wyświetlać przy liście kanałów TV. Pokazuje sie jedynie: Brak Informacji o programie.
Zastanawiam się czy to problem z samą aplikacją , czy z providerem IPTV z Chin. W sieci są linki do EPG podstawowych kanałów , ale nie obejmują one wielu nowych kanałów premium typu Canal+ Film, Premium, Polsaty Sport Premium itp.
Czasem pomaga ręczne dodanie żródła EPG i przełączenie na to źródło jako domyślne. Czasem wtedy powrót na linka EPG z IPTV pomaga, ale reguły chyba nie ma. Raz przy wymuszeniu updatu EPG pokazuje że zaktualizował EPG dla 0 programów ,innym razem że dla ponad 10.000 kanałów TV bez skutku w postaci 24-godzinnego programu.
Ktoś zaproponuje jakiś alternatywny link do EPG do użycia dla polskich kanałów z IPTV w TREX do użycia w aplikacji Tivimate? Czy może powinienem coś edytować w nazwach kanałów , lub podać inny link do EPG (niż ten standardowy od dostawcy TREXa)?
źródło: temp_file4833196335286544284
Pobierzźródło: temp_file1324974170291316952
Pobierzźródło: temp_file523654997021869964
Pobierzźródło: temp_file3631792669966142984
PobierzJak się nie ma dostępu do panelu żeby powywalać 9999 niepotrzebnych kanałów i zmienić nazwy pozostałych to jest lipa
Większość telewizorów jobla dostaje jak ma zaktualizować potem listę i chińskie epg dla kilku tysięcy kanałów kiedy potrzebujesz tylko 200 max 300
Pol biedy jak epg.ovh da się podpiąć i złapie dobrze nazwy po usunięciu prefixów
źródło: temp_file5794078729410952684
Pobierzźródło: temp_file3451587258499355159
Pobierzhttps://epg.ovh/pltv.gz