Wpis z mikrobloga

Ostatnio przed premierą nowego sezonu #egzorcysta odpaliłem sobie wszystkie sezony od początku. Jakoś wcześniej tego nie zauważałem bo cieszyłem się z nowych odcinków ale Grubas zaliczył zjazd w sezonach dla #netflix . Pierwsze sezony dla showmax były jak oszlifowane g---o nie tak dobre jak #kapitanbomba ale ciężko było znaleźć słabsze momenty. Natomiast mam wrażenie że najnowsze sezony już nie robi Walaszek. O ile ktoś z pomysłem byłby w stanie kontynuować dzieło mistrza a Gruba tylko by podkładałby głos to on chyba na siłe dodaje swoje najgorsze żarty po raz 100.
JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy - Ostatnio przed premierą nowego sezonu #egzorcysta o...

źródło: Zrzut ekranu 2025-10-24 211536

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SkrajnieZdegustowany czyli zaczyna się obiecująco. Po trailerze wnioskuję, że każdy odcinek to wyjazd do trochę innego miejsca na mapie także daje to potencjał na lekkie odświeżenie formatu, gagi z lokalnym twistem, no zobaczymy. Mimo tego, że egzorcysta zaliczył na pewno spadek jakości w ostatnich kilku sezonach to wciąż uważam go za chyba najlepsza wciąż żywa produkcję grubasa.
  • Odpowiedz