Wpis z mikrobloga

#hotelparadise ej naszła mnie taka myśl. Patrząc na to jak zakolak „napastuje” Dżulkę to może Oliwie też tak tykał tylko ona mu powiedziała, że nie wyraża zgody ale tego nie pokazali? Może też był taki nachalny, dlatego się tak do niego zraziła. Nie pokazali tego, bo bali się hejtu na niego? A Dżulka nie protestuje i dlatego pokazali? Kurde no śliski typ. Tak skraca dystans, zero odległości, oddechu. No obrzydliwe. Taki erotoman macacz 🤮
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Patrycja232: na bank. Była taka sytuacja jak Oliwka prawie płakała, że nie chce być w parze w Michałem, bo będzie chciał jakiejś fizyczności.. na bank milion razy się przystawiał. Wyobraźcie sobie spać z takim typem w jednym łóżku 😬
  • Odpowiedz
@Patrycja232: Taką aferkę raczej by pokazali. Musiałaby być gruba akcja, która nie nadaje się do pokazania. Ale czy wtedy Oliwia potulnie byłaby z nim w parze? O ile jego nie pożegnaliby "w białych rękawiczkach" na wzór Andrzejka, to co najmniej zrobiliby następnego dnia jakieś "rajskie przeparowanie", żeby ich rozdzielić. Oliwia nie jest dziewczyną, do której mawia się "myszko" i myślę ze hotelowy obłapiacz dostał "po łapkach", zanim czegokolwiek zaczął próbować
  • Odpowiedz
@Patrycja232: imo to z julką sobie pozwala na więcej, ona ma inny sposób bycia, oliwia była o wiele bardziej powściągliwa ogólnie w fizyczności z uczestnikami. no i mimoza mogła go w każdej chwili kopnąć. z julką wie, że finał blisko, więc od początku jej powrotu nie miała za bardzo innej opcji. teraz muszą zgrywać zgraną zauroczoną parkę i typ to wykorzystuje, żeby sobie jeszcze poużywać i wymacać. tym bardziej, że
  • Odpowiedz
@Bodziu_za_plota: W którym momencie był ten fragment z prawie płaczącą Oliwią? Nie sądzisz, że gdyby coś tak nieprzyjemnego dla niej miało miejsce, to produkcja oszczędziłaby jej randki z Michałem? A tymczasem randka się odbyła. Michał jest obłapiaczem, ale ja bym się jednak sensacji nie dopatrywał. Odpychał swoim stylem bycia Oliwię i to było widać, ale ona jest raczej osobą, która potrafi postawić granice.
  • Odpowiedz
@Bodziu_za_plota: No ale niektórych rzeczy nie widać, a jest nie komfortowa np. leżysz w łóżku a chłop nad tobą wisi -niby nic złego nie robi, ale już przekracza jakąś barierę bliskości
  • Odpowiedz