Wpis z mikrobloga

#frenpill #apustaja
Chop se żyje, ugułem, w jakiś sposób. Chop znalazł pracę. Chop będzie kołchoził na 3 zmiany jako magazynier za około 4352 zł netto. Opłacało się zrobić kurs na wózki widlaste czterooponiaste, bo bez tego by było mniej. Chop se może dodać teraz mgr przed nazwiskiem. 23 kylometry od miejsca zamieszkania, półtory godziny autobysem, może pracowniczym będzie szybciej. Dobre i to. Chop na dzień dzisiejszy zrezygnował ze sutdbazowania, tak siłą rzeczy, bo już nie było jak zapłacić. A poza tym to było bez sensu, nie dla Chopa, nie można było znaleźć nawet najbardziej podłej pracy za minimalną w tym temacie, ugułem praca biurowa nie istnieje. Będzie podjęta jeszcze jedna próba pracowniczego ogarnięcia się (ale nie studbazowanie) i wyrwania ze szponów transportu. Chop plan ma taki, że se przezimuje w kołchozie magazynowym (magazynowo-produkcyjnym w sumie), potem ciężarówa, co by piniondze mieć większe i dalsze próbowanie. A jak się nie uda, to już chyba kaplica będzie.

Chop woła @ChlopoRobotnik2137 @Bestia_z_Jellystone @sylwke3100 i @Ledeburyt_ bo koliegi się pytali i chyba nawet martwili co z Chopem. To jest miłe se, aczkolwiek po co sobie zaprzątać głowę jakimś cymbałem z forum o żabach. No ale Chop dziękuje. Nawet Chop dostał sms jeden z takim pytaniem, to letko przerażające akurat. Chop nie wi jakim cudem ktoś miał do niego numer.

Jest przeciętnie.
obuniem - #frenpill #apustaja
Chop se żyje, ugułem, w jakiś sposób. Chop znalazł prac...

źródło: FplURj6WYAMFrnC

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@G06DbT: Na motorku się rozwaliłem, potem to, co z niego zostało, to ukradli, potem bagietmajstry go znaleźli, a potem już go nie odbierałem, tylko przekazałem na złomowanie.

@Bestia_z_Jellystone Ja cymbał, chuop jak ich wiele. Ale miło, świętuj koliga.

@gogoslawek1000 No przydałoby się, ale z drugiej strony, to na wachę
  • Odpowiedz
  • 0
@Paxx89: Miło to słyszeć, ale koliga se nie zaprząta głowy takimi głupotami. To szkoda czasu i prądu w mózgownicy na jakiegoś cymbała z internetu.
  • Odpowiedz