Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

#silownia #trening #mirkokoksy #mikrokoksy
Klatka załatwia Ci drążek i pozwala regulować wysokość do np siadow. Plus ławka i robisz wszystko.
Jak ktoś się zastanawia jak ogarnąć sprzęt bez wolnych 10m2 to polecam drążek + ketle ;)
Drążek i poręcze do dipów czy też klatka.
Podciąganie się, dipy i wznosy kolan to ćwiczenia, które można robić całe życie i cały czas się rozwijać.
No chyba że wiesz że będziesz robił ciągi 200+ no to wtedy warto
gryf 1k zł
ciężary 1k zł
ławeczka ~500-600zł
potem możesz dodawać w nieskończoność ( ͡
@kosmetyka-amber ciekawe, co nie? :D Mam znajomego co zawsze ciężko wzdychał na myśl o jechaniu na siłownie, mimo że lubił trenować, a jak ogarnął sobie sprzęt w domu to jest ultra zmotywowany i od tamtego czasu regularnie trenuje. Inny znajomy - lubił jeździć na siłownie, aż w końcu postanowił, że sobie kupi wstępnie jakiś sprzęt do domu, zamiast płacić za karnet i paliwo - co się