Aktywne Wpisy
Guadalajara +182
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?

Kaczyński dzisiaj:
Inflacja która wybuchła w 2022 roku to efekt wojny na Ukrainie a kto myśli inaczej jest głupi. Dlatego ta wojna cały czas trwa a inflacja znikła.
Jednak Kaczyński chwilę później stwierdził że obecna niska inflacja to efekt działania PIS a nie zasługi obecnego rządu.
Za to dług publiczny to tylko i wyłącznie efekt rządów KO.
Dodatkowo stwierdził że UE to zło, Niemcy to zło razem z Francją. Znowu jedynie mądry człowiek to Trump razem z USA, jedyny godny sojusznik Polski.
Kaczyński nie jest głupi, to geniusz bo kłamstwami trafia do betonowego elektoratu. To jest właśnie linia działania PIS.
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-24 122506
PobierzPs. A do Francji serio miał problem? Przecież jego partia ostatnio poparły ten projekt Tuska na umowy z Francją i Nawrocki też to poparł.
źródło: 1000102051
PobierzNie jest najgorzej xD obrzydliwe, że jeśli ktoś kłamie w 50% to uznawane jest jako „nie najgorzej” ehhh
a zamknięta gospodarka z dokręcona śrubą, dodruk pieniądza to przypadek to wymysł Tuska i uśmiechniętej lewicy xd
Z drugiej strony uśmiechnieci Polacy ze swoim postępowym elektoratem nie lepsi w większości kwestii jeśli chodzi o Polskę.
Wojenka Tuska i Kaczyńskiego niszczy to społeczeństwo od środka... Jedni ja drugich pokazują palcem, w nie są lepsi od
tutaj masz przykładowy wykres naszego sąsiada https://pl.tradingeconomics.com/lithuania/inflation-cpi
chyba że zakładasz że polscy premierzy są tacy mocarni i morawiecki rozpętał inflacyjne piekło a potem tusk niebo ale nie w kraju tylko w całym regionie
Nie zrozumiałeś. Wytłumacz jakim cudem ta inflacja kompletnie się nie wiąże z długiem.
Przy okazji wytłumacz, czemu Morawiecki we wrześniu 2023 planował deficyt na rok 2024 dwa razy wyższy niż rok wcześniej.
Polska inflacja w głównej mierze jest zasługą srowida i wojny. Reszta to nieudacznictwo pisu. I pewnie byłaby większa gdyby nie Glapiński
Jeszcze raz, bo masz duże opory.
I inflacja i dług i deficyt są spowodowane gigantycznymi wydatkami rządu. Kto wówczas rządził?
Jakim prawem Kaczyński wypiera się z gigantycznego zadłużenia?
Ale tak jest w pełni winny tak jak inni na świecie jesli o to ci chodzi