Aktywne Wpisy

panKrzysztofKrawczyk +175
#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
Pobierz
koniolizator +582
Nie pijcie kawy w pracy!
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza

Nie pomyśli, że komuś innemu może przeszkadzać hałas, brud, że ktoś może po prostu się bać. Brak wyobraźni, że ten drugi pies może nie być taki skłonny do kontaktu z moim. Liczy się tylko to, że ja lubię pieseczka i pieseczek lubi mnie.
#psiarze #patologiazmiasta #psy #bekazpodludzi #polska
@caramelcenter: Pierwszy dzień w low trust society?
A to niby przestali? XD Parę dni temu było że policja na jakiejś zapadłej dziurze zgarnęła ojca co w----ł się do rowu z 2 promilami, który zadzwonił po pomoc do syna, który przyjechał mając 0,3 promila.
Ile lat tłuczemy amebom, że po wódce nie wchodzi się do wody? żeby nie skakali na te puste łby do wody co ma 30cm głębokości?
Rodzice mający wywalone