Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +287
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +4

Jest gorzej niż myślałem że będzie...
Stara zmęczona Scania na łysych oponach po ukraińcu. O tyle dobrze że nie zaczynam w zimie na śniegu xD
W kabinie wszechobecny syf. J---e fajkami i czymś jeszcze..
Klamki od schowków pourywane. Klima nie była odgrzybiana chyba z 10 lat bo wali z niej tak że idzie się porzygać.
Głośniki harczą tak że nie idzie posłuchać muzyki przez dłużej niż minutę więc póki co jeżdżę na niemo.
Na dodatek silnik przy dodawaniu gazu wydaje jakieś dziwne dźwięki ale nie wiem, nie znam się, nie jestem mechanikiem.
Na razie pierwsze trasy robię oczywiście bez żadnej umowy bo Dziad nie ma czasu na papierologię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dziadtrans #bekaztransa #zycietruckera
źródło: temp_file3422284328170109563
PobierzSkoro dzisiaj zaczynasz, prace to równie dobrze mozesz ja zacząć pojutrze gdzieś indziej...¯\(ツ)/¯
@Larsberg: jedź do Niemiec lub Holandii, na tirach w systemie 2 tygodnie pracy 2 tygodnie wolnego zrobisz 2000-2200€ miesięcznie.
Ciągle szukają.
A w Polsce będziesz za to samo tyrał 4-5 tygodni.
Bez sensu
Do tego na zachodzie nowe Scanie, lepsze warunki pracy