Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

powinem juz spać ale mysli przeróżne. Mętlik w glowie na jaki samochod sie zdecydowac. Kazdy z rozwazanych na swoje plusy i minusy
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://www.producer.ai/song/72aae7c8-877d-4024-9fb2-2f06905f2db2
PS. Producer to chyba najfajniejsza firma, dawniej znana jako riffusion, ale dosłownie wszystko co zgłoszę, na drugi dzień załatane. Oni dosłownie patrzą na moje zgłoszenia, nawet jak poproszę o coś, to wykonują <3
Ciekawe kto stoi za producer.ai/riff i za $8 to taniej niż netflix, paramountplus gdzie chyba paramount ma najgorszy player na świecie, ciągle same problemy, gdzie inne serwisy jak disneyplus czy netflix nigdy nie ma,
W sumie mam historię z paramount... Oni wysłali mi list za to (znaczy agencja), że raz pobrałem ich jeden odcinek z torrentów :/ Kara 760 Euro, ale nie trzeba płacić jak coś, ja byłem swierzy w takie rzeczy, wiec zapłaciłem, a potem dowiedziałem się, że nie musiałem o_o, paramount ma fajne odcinki, ale mega ścigają za piractwo, dlatego wole płacić za 10eu subskrypcje niż kara ~800eu xD
Ja nawet nie mogę iść do sądu o zwrot kasy, bo co powiem XD Owszem pobrałem nielegalnie JEDEN odcinek z torrentów, zapłaciłem, i chce z powrotem kasę? xD
Więc, nigdy nie pobierajcie niczego od paramount bez VPN, bo monitorują cały ruch torrentów, w sumie to nawet nie takie trudne, monitorować samemu dany torrent :P W sumie nawet nie wiem, czy celowo takich trap nie robią.
#muzyka #genmusic #paramountplus
źródło: Screenshot_2025-10-24_10-57-19
Pobierz