Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Info od znajomej z TVN, ale i koleżanki z poprzednich sezonów Hotelu (obie mi powiedziały to samo) ()

Produkcja już wie, skąd był przeciek i ponoć to nie była jedna osoba, tylko dwie z 11. sezonu. Jeszcze nie wiadomo, czy będą to jakoś rozwiązywać, bo zauważyli, że nie wpłynęło to na oglądalność ( ͡º ͜ʖ͡º).

Jak myślicie, kto oprócz Pseudolekarki tak na prawo i lewo opowiada o swoim sezonie? ()
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@amanda12 Dlaczego mówię, że oprócz PseudoLekarki. Alicja i Karolina z HP10 wiedzieli o całym 11 sezonie właśnie od niej. Stąd jeden przeciek jest pewny. Ale drugi? (ʘʘ)
  • Odpowiedz
Ogladalnosc nie spadla dlatego ze ciągle są dymy i nie ważne kto stanie na ścieżce to cos.sie dzieje i sezon jest fajny. Moim zdaniem powinni ich dojechać, umowa to umowa chyba ze botoksyna czytać nie potrafi co też by mnie nie zdziwiło:)
  • Odpowiedz
  • 0
@Georegik Wiesz co, z tego co mi mówiła znajoma, ale może ktoś wie coś więcej, to według jej wiedzy ogólnie nikt nie dostał kary finansowej za przecieki… Z poprzednich sezonów też nie
  • Odpowiedz
  • 6
@rycerznakoniu Mój partner też tak uważa, ale nie wiem czemu, czuję w kościach, że to nie Olka właśnie XD Nie wiem czemu, ale poszłabym w kierunku chłopaków () Nie zdziwiłoby mnie, gdyby np taki Sepleniak na siłowo rozpowiadał, kogo to on w Hotelu nie zaliczył ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 2
@nartyska Wiesz co, znajoma z jego rewirów spotkała go kilka razy po HP i jakoś mocno się nie przechwalał tym wszystkim. Może w innym towarzystwie… W jej na pewno nie ()
  • Odpowiedz
@amanda12: też uwazam ze powinny te osoby dostać karę, umowa to umowa. Tymbardziej, że w tym sezonie to nie były przecieki tylko konkretny wyciek danych
  • Odpowiedz