Wpis z mikrobloga

NIKT mi nie wmówi, że ta gra nie jest odgórnie sterowana. Zagrałem wczoraj 16 meczów, z czego 3 wygrane xD
W każdym stawałem na siusiaku, żeby wykręcić jak największy dmg i co? I nic xD
Boty są dopisywane do drużyn. Nie wierzę, że ktoś wyjeżdżając z garażu 430u nie jest w stanie chociaż 2 razy strzelić do przeciwnika, a takie gagatki miały i po 0.
#wot
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kogut_20: oczywiście, że jest sterowana. balansują wynikami, żeby utrzymać ludzi na serwerach.
Wbiłem już 40k bitew. Przez cały ten tydzień mam WR w okolicach 35%, a od wczoraj dziwnie 80 i 60%. Gram ciągle tak samo, po prostu losuje mi inne boty do drużyny.

Mało tego - uważam, że ich CCeki-streamerzy też mają preferencyjne losowania i lepsze RNG na pokaz dla widzów.
Np. taki spoceniec NewMulti2k wyjeżdża na lamerski pozycje
  • Odpowiedz
@kogut_20: @elniks jednego dnia wr na poziomie 30% a drugiego 80% tylko co z tego jak bitwy trwają 3 minuty więc i tak nie zdążę zrobić wyniku xd cały czas wciśnięte W, kilka strzalów i już po bitwie
  • Odpowiedz
  • 1
@Krolik_Doswiadczony nie wiem nawet o czym mówisz xD gram w to g---o od 12-13 lat dla rozrywki, bo lubię pojeździć czołgami
Tyle, że jeszcze te 5-6 lat temu rozgrywka wyglądała inaczej
Koledzy wyżej dobrze piszą, że mecze trwają po 3 minuty czasami. Jak grasz wolniejszym TDkiem albo ciężkim to nie jesteś w stanie fizycznie przejechać do połowy mapy
  • Odpowiedz
bzdura. Gdyby coś takiego wypłynęło to by tym urżnęli kurę znoszącą złote jaja. Nikomu na tym nie zależy.

@Krolik_Doswiadczony: ( ͡ ͜ʖ ͡) bardzo się mylisz, @elniks: ma rację gry są w jakimś stopniu sterowane, to zwykła psychologia - pogoń za nagrodą ( ͡ ͜ʖ ͡) ja gram od bety i widzę jak bardzo ta gra się zmieniła, na początku w pierwszych latach gry, nie
  • Odpowiedz