Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +131

W każdym stawałem na siusiaku, żeby wykręcić jak największy dmg i co? I nic xD
Boty są dopisywane do drużyn. Nie wierzę, że ktoś wyjeżdżając z garażu 430u nie jest w stanie chociaż 2 razy strzelić do przeciwnika, a takie gagatki miały i po 0.
#wot
Wbiłem już 40k bitew. Przez cały ten tydzień mam WR w okolicach 35%, a od wczoraj dziwnie 80 i 60%. Gram ciągle tak samo, po prostu losuje mi inne boty do drużyny.
Mało tego - uważam, że ich CCeki-streamerzy też mają preferencyjne losowania i lepsze RNG na pokaz dla widzów.
Np. taki spoceniec NewMulti2k wyjeżdża na lamerski pozycje
Komentarz usunięty przez autora
@elniks: bzdura. Gdyby coś takiego wypłynęło to by tym urżnęli kurę znoszącą złote jaja. Nikomu na tym nie zależy. RNG czasem denerwuje, ale powiedz mi razem z @kogut_20 jaki macie ogólny WR?
Tyle, że jeszcze te 5-6 lat temu rozgrywka wyglądała inaczej
Koledzy wyżej dobrze piszą, że mecze trwają po 3 minuty czasami. Jak grasz wolniejszym TDkiem albo ciężkim to nie jesteś w stanie fizycznie przejechać do połowy mapy
@Krolik_Doswiadczony: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) bardzo się mylisz, @elniks: ma rację gry są w jakimś stopniu sterowane, to zwykła psychologia - pogoń za nagrodą (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ja gram od bety i widzę jak bardzo ta gra się zmieniła, na początku w pierwszych latach gry, nie