Aktywne Wpisy

uncle_freddie +451
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +294
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?
#przemyslena #zycie #wykop30plus
i nie dbałem więcej o siebie (ale nie mam na myśli bycia egoistą, tylko na przykład dbanie o jedzenie, czas dla siebie, relacje, ogólny dobrostan)
No cóż.
@danie_blyskawiczne: może nie każdy, ale sufit w innych branżach technicznych to często nawet nie podłoga w IT.
Że nie kopnąłem dupę wszystkich kumpli od butelki czy innych wampirów energetycznych a co za tym idzie że nie postawiłem na sport, edukację i rozwój życia zawodowego a nawet duchowego. Pluję sobie też w brodę, że bałem się zrobić wiele rzeczy które robię dopiero dzisiaj, bo już się ich nie boję lub nikt mi ich nie ośmiesza. Nareszcie żyję
Jeżeli coś nie wyszło, była to lekcja, po to by następnym razem było lepiej.
miałes 20 lat i cisnąłeś karierę i kasę, kosztem kolegów, uganiania się za babami? - spoko masz kasę i stabilizację
miałeś 20 lat i guwno studia dzienne, za to dużo kolegów, bab, związek? spoko, masz wspomnienia
miałeś 20 lat i waliles konia u rodzicow, w pokoju na bezrobociu? spoko, miałeś spokojne kilka lat życia
róbta teraz co chceta, bo każdy z was ma coś czego inny pozazdrości
Może temu że mało typów po 30 przebywa na placach zabaw
No i nie inwestowałem w nic, ani nie zakładałem żadnych lokat itp.