Wpis z mikrobloga

Najbardziej empatyczny właściciel psa be like. I to sporo właśnie mówi o części posiadaczy. Jeśli to nie jest #psiegryw to ja nie wiem co nim jest. Rozumiem- przyjaciel, sam mam 2 koty. Ale zawsze życie ludzkie powinno mieć priorytet nad czworonoga. #psiarze
m76859 - Najbardziej empatyczny właściciel psa be like. I to sporo właśnie mówi o czę...

źródło: IMG_8522

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m76859: Czy ten bóg jest z nami na tagu? I co ten bóg uważa o empatycznych przeciwnikach psów którzy nawołują do rozrzucania szkodliwych dla nich substancji gdzie popadnie? Albo żarcia z gwoździami?
  • Odpowiedz
Też bym wybrał jego psa niż takiego typowego wychodka XD

@COVID-21: gratulujemy nowego kolegi, wspólnie możecie się teraz udać do pokoju z piankowymi ścianami w psychiatryku.

Wystarczyła jedna afera i #czarnolisto zacznie pękać w szwach od chorych na łeb dzbanów
  • Odpowiedz
  • 1
@COVID-21: widzę że, za trudne się wylosowało. Chodzi o wyznaczenie priorytetów, nie dosłownie jakiekolwiek bóstwo z jakiejkolwiek religii.
  • Odpowiedz
1.) Istote do którą znasz od lat, którą opiekowałeś się od dziecka, do której jesteś przywiązany, której poświęcałeś czas, uczyłeś, patrzyłeś jak dorasta

2.) Jakiegoś randoma z którym kłócisz się w internecie

@girabaldi: wymień tego chochoła z "randomem z internetu" na "randomowe" dziecko lub kobietę, tak samo będziesz szczekał czy już ci się w tym móżdżku nagnie? niezłe psiarskie zapalenie mózgu, zwierzę ważniejsze od człowieka xD
  • Odpowiedz
  • 0
@anomalia_ a co zmienia płeć albo wiek tutaj?
Czy chłop czy kobieta na jedno wychodzi, a dziecko jest oczywiście poniżej dorosłego człowieka bo i tak nie ma z niego pożytku i długo nie będzie
  • Odpowiedz
@m76859: jak idziesz z psem lasem i atakuje niedzwiedz - każdy człowiek poszczuje niedzwiedzia psem, zeby samemu s--------c. nie ma znaczenia, czy to ukochany pimpuś, nie poświecisz życia dla istoty niższej
  • Odpowiedz