Wpis z mikrobloga

Zauważyliście że ostatnio skarpetosceptycy zrobili się tak jakby bardziej agresywni? Już nie kryją się ze swoimi poglądami, otwarcie wspierają matuszkę rossje i atakują każdego kto odważy się powiedzieć złe słowo o małpie z Kremla. Cały czas są mi usuwane komentarze przez upośledzonych moderatorów w których wypowiedziałem się w nieco mocniejszych słowach na temat barbarzyńskiego ludu to znaczy że orki zgłaszają wszystko a do tego wściekają się jak nigdy dotąd

Pętla na szyi się zaciska?

Oby, oby był to początek końca

#russiahateclub #ukraina #wojna
alkoJezus - Zauważyliście że ostatnio skarpetosceptycy zrobili się tak jakby bardziej...

źródło: temp_file3738923398816432136

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Brokulyy Internet to jedyne miejsce gdzie moga byc rowni.

No nie do końca. Popatrz na skład który wystawili na wykopie. Metris, Szinako, Editor. Łącznie 1.5IQ
  • Odpowiedz

@alkoJezus: nic się nie zaciska. Po prostu konsekwentnie przesuwają granicę. Kogo mieli urobić to urobili, a teraz ich radykalizują. To samo zrobił konfedepis ze swoimi wyborcami. Świetnie to widzę po moim ojcu. Kiedyś chłop mówił, że aborcja powinna być sprawą rodziców, a teraz by ukrzyżował każdego po przeprowadzeniu aborcji. Tusk też nie zawsze był diabłem w oczach pisowców.

Konsekwentnie, powoli do przodu. Tak działa propaganda.
  • Odpowiedz
ostatnio skarpetosceptycy zrobili się tak jakby bardziej agresywni

@alkoJezus: kolejne sankcje wpadły - i to grube, Ukraina nie zajęta, prezidient dalej tut, trumpa nie kontrolują - widać wyraźnie, że zazwyczaj gada jedno przed weekendem, a w kolejnym tygodniu go prostują w pentagonie i już gada całkiem inaczej.
Panika u kiblokradów coraz większa.
  • Odpowiedz

@alkoJezus: Tak, będą kąsać jeszcze przez parę lat, zanim padną całkiem. Najciekawiej to będzie jak się USA dogada z Chinami i przestaną ich wspierać.
  • Odpowiedz