Zauważyliście że ostatnio skarpetosceptycy zrobili się tak jakby bardziej agresywni? Już nie kryją się ze swoimi poglądami, otwarcie wspierają matuszkę rossje i atakują każdego kto odważy się powiedzieć złe słowo o małpie z Kremla. Cały czas są mi usuwane komentarze przez upośledzonych moderatorów w których wypowiedziałem się w nieco mocniejszych słowach na temat barbarzyńskiego ludu to znaczy że orki zgłaszają wszystko a do tego wściekają się jak nigdy dotąd
@Mateo353: Niby tak, ale trzeba pamiętać, że Wi-Fi pozwala na spokojne przeglądanie wykopu na posiedzeniu, na tronie z porcelany. Wschód nie zna tego uczucia.
@alkoJezus: nic się nie zaciska. Po prostu konsekwentnie przesuwają granicę. Kogo mieli urobić to urobili, a teraz ich radykalizują. To samo zrobił konfedepis ze swoimi wyborcami. Świetnie to widzę po moim ojcu. Kiedyś chłop mówił, że aborcja powinna być sprawą rodziców, a teraz by ukrzyżował każdego po przeprowadzeniu aborcji. Tusk też nie zawsze był diabłem w oczach pisowców.
Konsekwentnie, powoli do przodu. Tak działa propaganda.
ostatnio skarpetosceptycy zrobili się tak jakby bardziej agresywni
@alkoJezus: kolejne sankcje wpadły - i to grube, Ukraina nie zajęta, prezidient dalej tut, trumpa nie kontrolują - widać wyraźnie, że zazwyczaj gada jedno przed weekendem, a w kolejnym tygodniu go prostują w pentagonie i już gada całkiem inaczej. Panika u kiblokradów coraz większa.
@alkoJezus: przecież Wykop to rosyjski portal (rządzony przez rosyjski kapitał), po co tu jesteś skoro nie pasuje ci że moderacja usuwa antyrosyjskie treści? Wydupcaj na jakiś ukraiński portal do swoich
Pętla na szyi się zaciska?
Oby, oby był to początek końca
#russiahateclub #ukraina #wojna
źródło: temp_file3738923398816432136
Pobierzork 80 lat temu:
- nie ważne że - 50° dajcie mi nóż i idę się napier***ać z
No nie do końca. Popatrz na skład który wystawili na wykopie. Metris, Szinako, Editor. Łącznie 1.5IQ
źródło: 1000057944
Pobierz@alkoJezus: nic się nie zaciska. Po prostu konsekwentnie przesuwają granicę. Kogo mieli urobić to urobili, a teraz ich radykalizują. To samo zrobił konfedepis ze swoimi wyborcami. Świetnie to widzę po moim ojcu. Kiedyś chłop mówił, że aborcja powinna być sprawą rodziców, a teraz by ukrzyżował każdego po przeprowadzeniu aborcji. Tusk też nie zawsze był diabłem w oczach pisowców.
Konsekwentnie, powoli do przodu. Tak działa propaganda.
@alkoJezus: kolejne sankcje wpadły - i to grube, Ukraina nie zajęta, prezidient dalej tut, trumpa nie kontrolują - widać wyraźnie, że zazwyczaj gada jedno przed weekendem, a w kolejnym tygodniu go prostują w pentagonie i już gada całkiem inaczej.
Panika u kiblokradów coraz większa.
@alkoJezus: Tak, będą kąsać jeszcze przez parę lat, zanim padną całkiem. Najciekawiej to będzie jak się USA dogada z Chinami i przestaną ich wspierać.
@alkoJezus: stary, myślałem że piszesz o stópkarzach na początku xD
Chyba bez oleju, olej trza oszczędzać jak na stacji diesla braknie