Wpis z mikrobloga

Ja nie rozumiem o co wam chodzi, codziennie chodzę 20km i nigdy mnie pijany kierowca nie potrącił, wykopki mają jakąś paranoję.

@poranna-sztyca: no i co z tego, że Ciebie nie potrącił, skoro miesięcznie łapie się nawet 400-500 takich śmieci? Mnie tez nigdy nie potrącił, ale szczerze ich nienawidze, bo to potencjalni mordercy
  • Odpowiedz
@mvmxks: Codziennie po wudeczce jeżdżą tysiące ludzi, jak raz na jakiś czas jakiś spowoduje stłuczkę to od razu wielkie halo. Wykop wyprał ci mózg nienawiścią.
W ogóle to trzeźwi częściej powodują wypadki.
  • Odpowiedz
@mvmxks @poranna-sztyca pijani kierowcy powodują tylko ułamek wypadków, jest to marginalny problem, którym nie trzeba się przejmować. Poza tym to ofiary pijanych kierowców same są sobie winne, mogli siedzieć w domu to nic by im się nie stało.
  • Odpowiedz
Ja nie rozumiem o co wam chodzi, codziennie chodzę 20km i nigdy mnie pijany kierowca nie potrącił, wykopki mają jakąś paranoję.

@poranna-sztyca: to jeszcze nic, podobno dzieci na swiecie głodują a ja otwieram lodówke i jest jedzenie
ech ta propaganda
  • Odpowiedz
@poranna-sztyca: Najlepsze są wykopki które statystykę policyjną biorą 1:1, jak policja napisze że zatrzymano 20tys pijanych to myślą że faktycznie zatrzymali 20 tys pijanych kierowców xD
  • Odpowiedz