Wpis z mikrobloga

@Przegrywek123 Andrzej gra w piłkę i trenuje też dzieci. Kuba chyba trener personalny. Stasiek zajmuje się analizami danych czy coś takiego, mecze m.in obstawia jakkolwiek to brzmi XD Alex pracuje chyba na siłowni, bo ją to nosi po całym świecie i zmienia często prace (jej słowa). Natalka ma salon beauty, Ola pracuje jako modelka i studiuje kosmetologię. Magda jest makijażystką. Julia asystentka stomatologiczna, a Sepleniak chyba praca na siłowni
  • Odpowiedz
@amanda12 to normalne u kobiet. Chodzi o to że większość to nieudacznicy bez wykształcenia, zawodu i umiejętności. Nie myślisz chyba że da się w przyszłości wyżyć jako trener na siłowni - wystarczy że wygaśnie moda, co już się dzieje i nawet ludzie którzy mają olimpijskie osiągnięcia znów będą mieli problemy pozyskać klientów. Na rynek beauty już wpłynęły całe masy nowych dziewczyn z Polski, konkurentek z Ukrainy, ale nawet w powiatowych pojawiają
  • Odpowiedz
@amanda12 jeśli to jest dla ciebie kariera, robić z siebie klauna to chyba jesteś 25 letnią kobietą z podobnymi ambicjami. Ja nawet nie wiem o czym piszemy i większość normalnych ludzi też. Ale masz rację, zrobili karierę jak ewela z Warsaw shore albo milioner Tomek Chic. Tak z ciekawości, ile masz lat i w jakich branżach pracowałaś zawodowo i jak długo??
  • Odpowiedz
@mateuszwajcheprzeloz2 kolego, stopuj swoje pięty. Mam 30 lat, studia wyższe w tym kierunek ekonomiczny (mam dwa dyplomy) i działam normalnie zawodowo. Od 10 lat (zaczęłam już na studiach) pracowałam początkowo w mediach, od 3 lat agencja PR i SoMe. I tak, czeka mnie kolejny awans od stycznia, a potem zmiana obowiązków.

A łącznie pracuje od 15 roku życia () Coś jeszcze? Numer buta? Stan
  • Odpowiedz
@amanda12 ja też mam studia ekonomiczne, ukończone technikum agrobiznesu, zajmowałem się profesjonalną uprawą konopii zanim w Polsce ktoś słyszał o monstercroopingu itp rzeczach. Pracowałem w różnych zawodach a teraz mam restaurację i hodowlę psów hybrydowych. Mówię tylko że ci ludzie to nieudacznicy bez kwalifikacji a ty nawet do nich nie dorastasz mimo ciągłej aspiracji - przykre. Kontroluj dawki, zdrowia
  • Odpowiedz
@amanda12 to najlepszy dowód że starsze panie po 30, są sfrustrowane i agresywne. Akurat ja mam psy zamówione na rok do przodu zawsze, nawet dzisiaj miałem dwa telefony żeby sprzedać starsze suki jeśli nie mam szczeniaków ( ͡º ͜ʖ͡º) kupują głównie kobiety i przyjeżdżają po nie z całej Europy, Austrii, Danii, Szwecji ¯_(ツ)_/¯ Moja narzeczona powiedziała że,,p0laczki,, nie będzie pozdrawiać, bo to kobieta z rodziny partyzantów
  • Odpowiedz
@mateuszwajcheprzeloz2 opie, wyzywasz obcą babe w necie, więc kto tu mówi o frustracji i agresji? Weź idź się zajmij swoimi pseuduszkami i żoną, bo jak widać za dużo masz czasu wolnego. Tak się chwalisz swoimi osiągnięciami, że obstawiam, iż 90% z nich to Twoje mokre sny (ʘʘ) To moja ostatnia wiadomość do Ciebie, bo szczerze mówiąc, niepotrzebnie odpisałam za pierwszym razem trollowi. Człowiek się ciągle uczy (
  • Odpowiedz
@amanda12 w jaki sposób cię wyzywałem?? Masz jakieś urojenia. To że napisałem że jesteś starszą panią po 30 to fakt do którego sama się przyznałaś. To że uczestnicy tego programu to klauny to wszyscy wiedzą. Jak cię wyzywałem?? Takie urojenia się leczy, dlatego mówię - kontroluj dawki albo niech ci lekarz zwiększy
  • Odpowiedz