Aktywne Wpisy

Colt__ +496
Kto grał daje plusa.
źródło: 1000014139
Pobierz
tyrytyty +152
Wisła złoży oficjalną skargę do KE na Śląsk i ogólnie polski futbol że finansowanie go przez samorządy narusza regulacje o nieuczciwej konkurencji. Załączam potencjalne kwoty które musiałyby oddać kluby (i samorządy dostałyby bana na finansowe pomaganie im), to oczywiście górne widełki
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
źródło: image
Pobierz

nie ma wszystkiego co mogło być, ale nie chciało mi się tyle siedzieć
źródło: tierlista
PobierzWhere Metaphor:re fantazio? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Persona 3 to absolutny top według mnie, ale jej odbiór jest
@tubkas12
Czas na walke fanow Atlusa ktora ich gierka jest najlepsza? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam lubie metaphora. Tak z ciekawosci, co ci sie w nim nie podoba? Fabula, bondy, dungeony?
Przeciez to sa zajebiste, fun to play competitive gierki. Lol wiadomo, mozna sie pruc o zmiany w grze, matchmaking etc. no ale
Czyli za gleboko nie wchodzac w temat chodzi o fabule. Zgodze sie, ze fabula jest troche iksde a rzeczy sie dzieja bo plot tego wymaga. "Plot twist" pod koniec gry mnie troche nawet zniechęcił i do teraz sie zastanawiam po co on w ogole istnial. Jednak mimo wszystko lubie ta gre, nie tak mocno jak persony ale ciagle. Gralem z takim przeswiadczeniem z tylu glowy, ze to JRPG i
@Vezz: Tak, wydaje mi się, że to czy jakaś persona wchodzi czy nie zależy głównie od tego czy ci wszedły postacie i fabuła. No chyba, że naprawdę ktoś lubi grindować w lochach, szczerze mówiąc miałem nadzieję że fantazio trochę ten grind naprawi ale nie - właśnie przez to że nie lubię grindować byłem słaby i nie mogłem pokonać finałowego finałowego
@TralareloTralala: https://tiermaker.com Jest wiele różnych template'ów, ten który znalazłem jest średni akurat
Może spróbuj SMT jeśli nie grałeś, bo faktycznie w Personie
W ktorym momencie sie zderzyłeś ze sciana jesli chodzi o lvl? Szczerze mowiac, to ja nie odczułem, zeby jakos ta gra wymagala grindu(przynajmniej do end gejmu). Wszystkie dungi (procz jednego) robilem w jedno podejscie i gralem na hardzie. Moment gdzie powiedzialem stop byla pierwsza walka ze smokiem zaraz po plot twiscie. Obnizylem na normalny a przy kolejnym smoku juz do konca gry gralem na easy bo nie mialem ochoty
@Vezz: Jak pisałem, finałowa finałowa walka. Wtedy też zacząłem oglądać jakieś let's playe i zdałem sobie sprawę że byłem niedolevelowany przez większość gry ale po prostu jakoś sobie dawałem radę. Ja po prostu unikałem walki jak mogłem bo była dla mnie nudna, ale ten