Aktywne Wpisy

Bipolar- +8
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

menelf +3
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Ja bardzo lubię zwierzęta, od dziecka się wychowywałem z psami i kotami.. ale w domu. Gdzie psy biegały po placu i pilnowały obejścia, a koty łapały myszy w piwnicy i budynkach gospodarczych. Nie mogę pojąć jak można trzymać psa czy kota w mieszkaniu w bloku.. przecież to jest męczarnia dla takiego stworzenia. To powinno być zakazane.
I nikt mi nie wmówi, że takie zwierzę się nie męczy będąc same zamknięte w mieszkaniu przez 9-10 godzin dziennie. A często i więcej i w jednym pomieszczeniu żeby nie narobiło szkód..
#psiarze
Behawiorysta xDDD Ale wy psiarze jesteście naiwni.. za kasę to ci powie wszystko co chcesz usłyszeć. Nawet to, że trzymanie psa myśliwskiego w klitce na 10 piętrze to super sprawa tylko potrzeba co najmniej 10 spotkań po 300 zł za godzinę żeby pieska wyciszyć xD
Psy są z ludźmi od tysięcy lat i nie było potrzeba psich terapeutów dopóki nie pojawiliście się wy - psiarze xD
Poza tym nie
No można