Aktywne Wpisy

zajsty +304
W 26 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL26
Pobierz
123_ +252
źródło: us-bank-tower
Pobierz

#gdansk #nieruchomosci #zalesie
edit: przede wszystkim polecam szukać na trójmiasto.pl. Wszystkie strony przerobiłem i wkurzanie się pośrednikami. Wszystkie fajne oferty spadają zaraz po wystawieniu. To co wisi to nie schodzi latami.
Metraż no to też byśmy chcieli 40-60 metrów :<
https://develia.pl/pl/mieszkania/gdansk/poludnie-vita/pt-a1-11-m/
Jak dla mnie główny minus to okna na południe i zachód, ale to już kwestia własnych preferencji. Niecałe 600k, odbiór już niedługo, i nawet więcej metrów niż byś oczekiwał. Także jak widać da się zmieścić w 700k.
Może nie jest idealny dojazd to mało powiedziane. :D Kto to kupuje w takiej cenie?
Po ilości dostępnych mieszkań to pewnie nikt. xD
No masz rację, nikt nie kupuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dojazd poza godzinami szczytu nie jest zły jak na inne dzielnice w tej lub dalszej odległości od
Poza tym pierwotne pytanie było "czy myślicie, że 700k na mieszkanie w gdańsku to wystarczająca kwota?". Więc dałem przykład, że tak, da się
@PanSoloPL: to co podlinkowałeś nie poleciłbym wrogowi. Równie dobrze mógłby mieszkać w Tczewie.