Wpis z mikrobloga

Wykopki, czy myślicie, że 700k na mieszkanie w gdańsku to wystarczająca kwota? Chce kupić pierwszy kwadrat do mieszkania z różową ale te oferty to jest istny dramat nie wspominając o pośrednikach którzy co rusz wprowadzają w błąd...Już nie ukrywam, psycha nieco siada.
#gdansk #nieruchomosci #zalesie
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@toord: metraż i dzielnicę podaj, a nie... ja kupiłem za 700k 60m2 Morena Wielka płyta i jestem zadowolony.

edit: przede wszystkim polecam szukać na trójmiasto.pl. Wszystkie strony przerobiłem i wkurzanie się pośrednikami. Wszystkie fajne oferty spadają zaraz po wystawieniu. To co wisi to nie schodzi latami.
  • Odpowiedz
@BreathDeath: I etap cały wyprzedany przed odbiorami, II etap też (to mieszkanie wróciło do puli niedawno, podejrzewam że kupujący zrezygnowali jak odmiar wykazał, że jest nieco większa powierzchnia, niż wskazana w umowie), a III etap w połowie już wyprzedany.

No masz rację, nikt nie kupuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dojazd poza godzinami szczytu nie jest zły jak na inne dzielnice w tej lub dalszej odległości od
  • Odpowiedz
@toord: W godzinach szczytu to pewnie tak, ale opcją jest zawsze dojazd na Lipce i stamtąd regio. Albo rower, trochę pod górę Starogardzką, ale tak to równo, a lepiej niż na górny taras. Albo jeździć poza godzinami szczytu:)
  • Odpowiedz
@0macias0: Poza godzinami szczytu jest 10 minut do centrum. W godzinach szczytu porównaj z innymi dzielnicami Gdańska w podobnej odległości. Pewnie, najlepiej by było mieć tak, że niezależnie w którym miejscu miasta mieszkasz, wychodzisz z domu i jesteś w centrum. Ale w Gdańsku tak się nie da.

Poza tym pierwotne pytanie było "czy myślicie, że 700k na mieszkanie w gdańsku to wystarczająca kwota?". Więc dałem przykład, że tak, da się
  • Odpowiedz