Wpis z mikrobloga

#przegryw #imprezy

Co normiki 90 % społeczeństwa widzi w tych słynnych imprezach i wyjściu do ludzi , jak wiadomo praktycznie wszystkie takie imprezy polegają na chlaniu i tańczeniu jak idiota do jakiejś g---o muzyki przynajmniej z opowieści i tego co słyszę bo jak wiadomo na imprezy nie chodzę bo gdybym był normalnym normikiem to pewnie bym nie miał tu konto ale naprawdę wracają do tematu zastanawia mnie czemu przez społeczeństwo te imprezy i prymitywne czynności na nich są tak popularne , z otaczających mnie ludzi tylko wyjątki w tym ja nie uczestniczyły w tym z tego większość to typowe przegrywy ale naprawdę się zastanawiam czy ja mam czego żałować przecież te imprezy to prymitywny schemat , który ciągle jest powtarzany przez to myślę że większość ludzi to prymitywy co myślą tylko o zabawie i przetrwaniu jak jakieś zwierzę podczas gdy ja zastanawiam się po co ja na tym świecie jestem mimo wszystko mogę stwierdzić , że różnie się od nich znacząco i przez to czuję , że nie pasuje do reszty i nawet jak się jest w grupie i czujesz , że nie pasujesz do reszty to wiedz jedno jak nie jesteś taki jak większość to jesteś s---------y normalnie jak jakieś zwierzę , które nie pasuje do stada w tym przypadku normikow .
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach