Aktywne Wpisy
Wilk__95 +105
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ja jak ostatnio grałem w FM to chciałem wygrać wszystkie ligi Ameryki PŁD i PŁN ale zabrakło cierpliwości i skończyło się na mistrzostwie Urugwaju, Peru, Meksyku i Kolumbii.
Teraz wymyśliłem coś co roboczo nazwałem ,,Koroną Franciszka Józefa" czyli zdobyć krajowe mistrzostwa klubami z miast, które w 1914 należały do Austro-Węgier. Z obliczeń wyszło mi, że powinno to być mistrzostwo: Austrii, Węgier, Czech, Słowacji, Słowenii, Chorwacji, Polski, Ukrainy, Rumunii, Serbii i Włoch. Ligi Bośniackiej i Czarnogórskiej nie ma w FM. Pewnie znudzi mi się po 3 krajach :D
#footballmanager