Wpis z mikrobloga

@krucjan: Oglądam Cię na yt, w głowie mi się nie mieści jak można pochłaniać takie ilości żarcia, ja mam 10kg nadwagi i lubię pojeść i umiem zjeść, ale ostatnio z jedną anakondą ledwo dałem rade a Ty takie 3 wsunąłeś? kiedy wjeżdża nowy film?
slimek16 - @krucjan: Oglądam Cię na yt, w głowie mi się nie mieści jak można pochłani...

źródło: IMG_20250913_154212

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@slimek16 właśnie się nie udało, końcówka trzeciej została ale byłem jeszcze trochę chory może dlatego bo już zjadłem po trzy.
W jedzeniu mamy kompletnie inne perspektyw, ty z punktu widzenia normalnego konsumenta jak zjadasz taka anakonde to faktycznie potrafisz zjeść, większośc ludzi ma z taką problem. Tak więc nie masz powodu żeby mieć jakieś wyrzuty z tego powodu.
Ja z kolei regularnie ćwiczę i mam ambicje kiedyś brać udział w jakiś
  • Odpowiedz
@krucjan: Ja Cię oglądam odkąd prubowałeś zjeść dwie anakondy(mialeś może z 300subów)i wtedy było 1,7kg w 32minuty a teraz 3,5kg spaghetti wcinasz,wiem że spaghetti je się łatwiej ale ostatnio 2,5kg potwora kebaba zjadłeś w 16 min więc jest progress ogromny :D Twoje treningi zdają się być spoko skoro widać takie efekty. Na naszym podwórku nie masz rywali, łykasz wszystkich jak anakondy i nie masz kim rywalizować,chyba że pominąłem jakiś filmik
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@slimek16 w tamtym etapie postęp był widoczny z filmu na film ale od roku praktycznie stoję w miejscu. Typowe newbie gains, nie ma co liczyć że tempo się utrzyma ale wydaje mi się że jednak zejść prawie do zera z progresem to też jest coś nie tak. Mowa oczywiście o bezwzględnej pojemności bo w prędkości jedzenia robię jakieś postępy. Nie wiem może to normalne, może przyjdzie jakiś skokowy przełom, ale wydaje
  • Odpowiedz
@krucjan: prawda:D ja w budowlance dzialam to miałem pod ręka, dobrze że fajrant miałem bo po tej anakondzie już cięzko było się ruszyć :D pozdro i życzę sukcesów!
  • Odpowiedz